Σε ίδρυση κόμματος προχωρούν απόστρατοι αξιωματικοί! 
“Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία”, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους την οποία υπογράφουν 22 αποστράτοι.
Το κείμενο της ανακοίνωσή τους και η πρόσκλησή τους για συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου:
"Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας στέλνουμε τη συνημμένη πρόσκληση, που αφορά στην πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών για ίδρυση πολιτικού κόμματος.
Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στην έντονη και διάχυτη επιθυμία πλήθους αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ και Σ.Α για πολιτική δραστηριοποίηση, απλών πολιτών που έχουν το  συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα, θεωρώντας υπό τις σημερινές περιστάσεις, ότι τούτο αποτελεί εθνική ανάγκη, μη υπαρχούσης πλέον άλλης διεξόδου. Πρόκειται περί πρωτοφανούς ενέργειας στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδος, βασιζόμενη στις κοινές αντιλήψεις και εθνικές πεποιθήσεις της διακριτής κατηγορίας πολιτών, η οποία προσδιορίζεται στο σώμα του Ελληνικού Λαού, από την ιδιαίτερη νομική τους υπόσταση στην υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους : Αξιωματικοί.
Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία.
Εάν συμφωνείτε , παρακαλούμε για την ευρεία διάδοση του παρόντος σε εν αποστρατεία αξιωματικούς, όλων των Όπλων και Σωμάτων, όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος.
Στις προγραμματισθείσες συγκεντρώσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την 15 Αυγούστου 2011, θα υπογραφεί σχετική δήλωση συμμετοχής στην πρωτοβουλία, όπως στην συνημμένη δήλωση.
Yπογράφουν οι παρακάτω απόστρατοι:

Αλικάκος Νικόλαος
Ζηκούλης Δημήτριος
Καραγιάννης Γεώργιος
Καρράς Γεώργιος
Κεχαγιάς Γεώργιος
Κουτσαϊμάνης Ιωάννης
Λυμπερόπουλος Πάτροκλος
Μετζελόπουλος Ανδρέας
Μουχτάρης Στέργιος
Μυστακίδης Κων/νος
Πανταζής Βασίλειος
Ρίζος Φώτιος
Ροϊδοδήμος Γεώργιος
Σαρήπαππας Ανάργυρος
Σαρρής Χαράλαμπος
Σκουντής Γεώργιος
Τόγκας Δημήτριος
Φίλιος Κυριάκος
Φωτόπουλος Γεώργιος
Χουβαρδάς Στυλιανός
Χύτας Ιωάννης
Ψαραδέλλης Γεώργιος
Εν Αποστρατεία Αξιωματικοί
Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1981

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
 ME ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 
Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές τις οποίες διέρχεται η Πατρίδα σήμερα

 Ανησυχούντες διότι το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, βαρύτατα ενοχοποιημένο για τη σημερινή κατάσταση, αδυνατεί να δώσει λύση των προβλημάτων, θέτον την Ελληνική Κοινωνία σε τραγικό αδιέξοδο

 Εμπνεόμενοι από την ιστορικήν πρωτοβουλίαν των αξιωματικών του Στρατιωτικού Συνδέσμου (Στρατού και Ναυτικού), οι οποίοι με την τολμηρή τους συγκέντρωση την 15ην Αυγούστου 1909, στο Γουδή, οδήγησαν την Ελλάδα στον 20ο αιώνα

 Έχοντες την πεποίθηση ότι ο Ελληνικός Λαός προσβλέπει προς τους αξιωματικούς, την έσχατη αλλά πλέον πολύτιμη εφεδρεία του

 Γνωρίζοντες ότι, ολόκληρο το Σώμα των Ελλήνων Αποστράτων Αξιωματικών, δεν προτίθεται πλέον να συνεχίσει τον δρόμο της ανοχής

 Πιστεύοντες ακράδαντα στο Δημοκρατικό Πολίτευμα και στους δημοκρατικούς θεσμούς, οι οποίοι αποτελούν την μόνη ασφαλή εγγύηση εξόδου από την κρίση


Κ α λ ο ύ μ ε   σ ε  Π ρ ο σ κ λ η τ ή ρ ι ο 

 
Όλους τους εν αποστρατεία αξιωματικούς του Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας, 
Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος και Λιμενικού Σώματος, την 15η Αυγούστου 2011, εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου,
τιμώντες την ιστορική επέτειο του Στρατιωτικού Συνδέσμου,σε δύο (2) συγκεντρώσεις, στην Αθήνα, στον χώρο του Άλσους Ελληνικού Στρατού (καφέ Ya) και στην Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Αναψυκτήριο έναντι του Γ΄ΣΣ και ώρα 18:30 με σκοπό την ένωσή μας προς ίδρυση πολιτικού κόμματος.
Αθήνα, 28 Ιουλίου 2011

Εν αποστρατεία Αξιωματικοί 
 Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1981 

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 4 Αυγούστου 2011 - 2:49 μ.μ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.......ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε... 4 Αυγούστου 2011 - 5:44 μ.μ.

Μακάρι να ξεκινήσει μας σας η λευτερια της Ελλαδας, της Πατρίδας μας. Καλη επιτυχία είμαστε μαζί σας

Ανώνυμος είπε... 4 Αυγούστου 2011 - 9:43 μ.μ.

Μαζί σας πατριώτες!

Ανώνυμος είπε... 6 Αυγούστου 2011 - 12:39 μ.μ.

ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΡΓΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε... 8 Αυγούστου 2011 - 12:42 μ.μ.

Η αλήθεια λέγεται και γράφεται με απλά λόγια «σταράτα»
ο γράφωνGG
- Όλων των Ελλήνων!!!
“Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία”….
Ποιών Ελλήνων;;; των βυζαντινορωμιών, πού τελούν από το 392 μχχ (μετά χριστιανικής χρονολογήσεως) υπό διαχρονικών θεοκρατικών κατοχών! πάσχοντας και από ανίατη σχιζοφρένεια. Το δήλωσε πριν χρόνια και ο μακαρίτης εθνάρχης τους καραμανλής, πρώην λιποτάκτης ευστάθιος τριανταφυλλίδης, πού αναπαύεται στους κόλπους του αμπρααχάμ κατά Πολιτεία μεριά!!! περιμένοντας κι αυτός την δευτέρα παρουσία!!!
Πού προσκυνούν κόκαλα, γνάθους, αγίων, οσιομαρτύρων, και τούβλα! Πού ταΐζουν «ουδέτερους» κηφήνες* πλουμιστούς φοροφυγάδες δεσποτάδες, αρχιμανδρίτες και χιλιάδες παπάδες ανώμαλους και ανώμαλες καλόγερους και καλόγριες!
Πού πιστεύουν πώς, η κακιά μαντόνα των χριστιανών ρωμαιοκαθολικών Ιταλών και Γερμανών νικήθηκε από την καλή παναγία των ορθοδόξων τους στα βουνά της Πίνδου! και πώς η ίδια «καλή» νίκησε τους κομουνιστοσυμμορίτας στον Γράμμο και στο Βίτσι τον Αύγουστο του ΄49, σώζοντας τό έθνος τους!!!
Πού στήνουν προκλητικά, λατρεύουν και προσκυνούν στις εθνικές, επαρχιακές οδούς παρεκκλησάκια και βρομερά τενεκεδένια αφιερώματα, αλλά αγνοούν στοιχειώδεις κανόνες οδικής ασφαλείας, και τις πινακίδες του κοκ!!!
Πού προσεύχονται ακατάπαυστα να οικοδομηθούν τα τείχη της σιών, και όχι των Πατρών, των Φερρών, ή έστω τα δικά τους τείχη!!! και ταυτόχρονα βλασφημούν και υβρίζουν ασύστολα το Απολλώνιο Φώς!!! στα «μυστήριά» τους!!!
Πού αγνοούν τους προπάτορές τους Δευκαλίωνα και Πύρρα, αλλά εύχονται με τάματα και παραφηνοκέρια στούς «πατέρες» τους αβράμηδες, ισαάκηδες και λοιπούς προφήτες, απρόσκλητους σωτήρες για να τους σώσει !!! και από την τωρινή κρίση, τό δήλωσε- προχθές μάλιστα- και ο άγιος τους στα Καλάβρυτα αμβρόσιος!!!
Πού διαμένουν σε σφηκοφωλιές (πόλεις με μεταλλαγμένους α-πολίτες) καί είναι συγκάτοικοι των αρουραίων των κατσαρίδων, των βόθρων και της αποπνικτικής
μπόχας!
Ποιών ελλήνων ρε σείς; αυτών πού εκτρέφονται ολοχρονίς με σάρκες ζώων για αυτό κατάντησαν κότες, γουρούνια, αναίσθητα βόδια και παχύσαρκα μοσχάρια.(πούσαι παιντί!!! πιάσε μια πίτα γύρο από όλα!!!).
Πού καταπίνουν νερά κονσέρβες, χύνοντας εκατομμύρια τόνων τοξικών δηλητηρίων σε θάλασσες, λίμνες και ποτάμια, και τό παίζουν και οικολόγοι πίσω από κάτι ΜΚΟ (μασάνε καλά όλοι)!!! προς δόξαν και κονόμας της 3 ε και της κοκακόλας!!!
Πού είναι ζωόφιλοι αλλά μόνο σκυλολάτρες, οι βρωμιάρηδες, υπηρετώντας οι διεστραμμένοι ΥΒΡΙΣΤΈΣ νεογενίτσαροι κτηνίατροι της την μοσάντο μαζί με τους τροφονοθευτές γεωπόνους τους, αγκαλίτσα!!!.
Που πίνουν τσάγια και βρωμοζούμια της πουστλέ –ιδιαίτερα τώρα τον Αύγουστο- και τα φρούτα της Μάνας Γής Μας, απορρίπτονται στα σκουπίδια και στις χωματερές!!!
Πού ξημεροβραδιάζονται μπεκροπίνοντας ουίσκια και πράσινες νεράϊδες στα μπάρς, ακούγοντας γδούπους και ουρλιαχτά, που τα λένε μουσική, μέχρι νωρίς τό πρωί!!! Πού γδύνονται σαν κλωνοποιημένοι χολιγουντιανοί κλώνοι και κλόουν (ενδύονται ήθελα να γράψω) με ράκη πολυτελείας, με ξέκωλα μπλουτζίν με πράντα, μπούλγαρι και ντόλτσε καμπάνα!!! 1/3

Ανώνυμος είπε... 8 Αυγούστου 2011 - 12:42 μ.μ.

Πού πάσχουν από δανειοσυντήρητη Μυκηνοπληξία, Αραχοβοπληξία, αραχτίλα, και μαρλμποροφραπεδοπληξία!!!
Πού επενδύουν σε στοιχημαζίδηκα, σε τζόγους, σε αλήτες, χουλιγκάνους και απατεώνες!!! μήπως τους κάτσει και πιάσουν την καλή.
Πού λατρεύουν καλλιτεχνικά φρόκαλα, ελένες, ρούλες, φώτηδες, βαλιανάτους, βουτσινάδες, και λοιπούς ανώμαλους τρύφωνες, ψινάκηδες, λάκηδες, ντιντίδες, σαλώμες, τζούλες -των βοθροκαναλαρχών- εμποροπορνοβοσκούς, χασισωμένους σκουλαρηκάδες του άπζολουτ λάιφ στάιλ κάτι σκατοκολόγρηες και πρέσβυρες καλής θελήσεως!!!.
Πού καταπίνουν εκατομμύρια χάπια και σιρόπια στα κατάμεστα άσυλα και φυλακές!!! προς δόξαν των καταχρεωμένων ασφαλιστρικών ταμείων τους, των απατεώνων δικηγόρων, δικολάβων, και γιατρών υπηρετώντας τόν σαντόζ.
Πού χλαπακιάζουν χάμπουργκερ και κοκακόλα, οι χάσκακες, σείοντας και κραδαίνοντας σημαίες, πλακάτ καί λάβαρα με δικεφάλους του πάοκ και της άεκ, κραυγάζοντας «η μακεδονία είναι ελληνική» στις λαοσυνάξεις τους!!!
Πού τό υπουργείο α-παιδείας τους –παγκόσμια πρωτιά και πρωτοτυπία- είναι και θρησκευμάτων, και τα ΑΕΙ και ΤΕΙ τους, κατάντησαν άντρα και σκουπιδότοποι, βολεμένων πρυτάνεων, καθηγητών φοινικιστών -προ πάντων ανθελλήνων-, (μπαμπινιώτη, κριαρά κλπ) άσυλα μαλλιαρών βρομιάρηδων φρικιαστικών συνταξιούχων, αιωνίων παρασίτων «φοιτητών» υποψηφίων ανέργων;.
Πού χιλιάδες – χιλιάδων αέργων- ανέργων τους περιμένουν και τό νέο σχέδιο μάρσαλ για να ανασάνουν λιγουλάκι!!!
Ποιών ελλήνων;;; αυτών πού ξενιτεύονται –εκόντες, άκοντες- ή των άλλων πού εξακολουθούν να μετατρέπουν την Ελλάδα ΜΑΣ σε ξένο κράτος; Μια πρόχειρη σκέψη και ματιά στο καθημερινό λεξιλόγιο τους (του τύπου,-ιδιαίτερα των «αθλητικών» κωλοφυλλάδων, του ραδιοφώνου και της εμετικής τηλετύφλας και των επιγραφών των καταστημάτων αποδεικνύει τό αληθές του ισχυρισμού!)
Ποιών ελλήνων; Αυτών πού κατασπαταλούν τρισεκατομμύρια ευρά για να μάθουν ξένες γλώσσες τα παιδιά τους (κλεμμένα ελληνικά!!!) ενώ αγνοούν την Μητρική τους και να ισχυρίζονται ό,τι έχουν δωρεάν παιδεία!!!
Ποιών ελλήνων; επομένως ωρέ σείς 22 Σ.Σ.έδες «τάξεως 81»!!!.Οι άλλοι συν- άδελφοι αρχαιότεροι και νεότεροι και συμμαθητές σας πού βόσκουν; καί σε ποιόν γνώμονα «δημοκρατία» αναφέρεστε; Την αβασίλευτη, την βασιλευομένη, (σκέψου και πές βαυαρογκλύσμπουργκ) την νέα!!!(εδώ γελάμε), την σοσιαλιστικιά, του μαρδοχάι βεντούρα σημίτη, του μπουχέσα πλέυ στέισον, του μισέλληνα τζέφρυ γιωργάκη γιού τής μάργκαρετ τσάντ και του λαοπλάνου μπεκρομεθύστακα του ζιβάγκο, του μητσοτάκη, της ντόρας, του κυριάκου, του σαμαρά, του σουφλιά,(πονηρέ και πανούργε σαρακτσιάνε άφαντε!!!) του λαλιώτη, του κκε ΑΕ και σία, του ΛΑΟΣ κωλοτούμπα καράτζαφερ, του ρουσφετιού, της απατεωνιάς, του φοροκλέπτη, του φοροφυγά, του δοσίλογου, του μαυραγορίτη, του οικοπεδοφάγου καταπατητή, του μεγαλοεργολάβου, του εκβιαστή εκδότη, του συνδικαλησταρά τεμπέλη, του τοκογλύφου, της λαμογιάς, του παπάκαρα, του καράπαππα και του καραγκιόζη;;;
Ποιών ελλήνων; των εκφυλισμένων; τών αλητοκηφήνων; πού οδήγησαν και εμάς και την Χώρα - οι απάτριδες και λιποτάκτες (σκέψου και πές Άκης) τό λένε «πατρίδα» σε έσχατο σημείο καταισχύνης..καί με την ανοχή -μας -σας. Και εσείς δεν κάνατε κωλοτούμπες και δεν γλύφατε τον κάθε βολεμένο βολευτή, μητροπολίτη, μεγαλοτυρέμπορο, για προαγωγή, μετάθεση, θέση, μίζες αρπαχτές και λοιπά ενθηλακώματα λόγω θέσεως και βαθμού;. Πού ήταν; και πού είναι τα «όπλα» σας, 2/3

Ανώνυμος είπε... 8 Αυγούστου 2011 - 12:43 μ.μ.

τότε και τώρα;. Εννοώ η Αρετή, η Τόλμη, η Λεβεντιά, τό Ηθος, τό Ηθικόν τό Ακμαιότατον, τα ΑΓΑΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑ πού διδαχτήκατε-ως ΗΓΕΤΕΣ-()στην ΣΣΕ, πού είναι τό ανάστημά σας, τό περιεχόμενο της περισκελίδας σας!!! μήπως στόλιζε τις γραφειάρες σας, τους θηρεούς, τις στολάρες, τις κλάρες σας μαζί με εκείνα τα ακαταλαβίστικα: «ΔΙΩΚΕ ΔΟΞΑΝ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΝ»- «ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ»- «ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ»- «ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ»- «ΑΜ΄ ΕΠΟΣ ΑΜ΄ ΕΡΡΓΟΝ» και άλλα οφίτσια της εν ενεργεία κοντόφθαλμης και εφήμερης εξουσίας σας ...ή όχι;
Θα μείνουν ατιμώρητα αυτά τα όρνεα να συνεχίζουν να κατασπαράσσουν και να λαμβάνουν αμοιβάς από τό αίμα ΜΑΣ, τον ιδρώτα ΜΑΣ. Κάθε μέρα πού περνά «νομιμοποιούνται» τα καθάρματα… Θα εξακολουθούν οι χιλιάδες πρώην, οι χιλιάδες τέως «άρχοντες» και όλο τους στο σκυλολόϊ να παίρνουν παχυλές συντάξεις, οι ερωμένες τους, οι εραστές τους, οι επιβήτορές τους και τα τρισέγγονά τους. (πές κυρία λιάνη παπανδρέου κ.α). Αυτά τα «έγκριτα» ανθρωπόμορφα γουρουνοειδή κτήνη να προσφωνούνται κύριοι, ελληνες και πατριώτες. Για όλα αυτά τα χολωμένα και εν βρασμώ ψυχής, πού έγραψα έστω και ανώνυμα- ναι ρε φοβάμαι και είμαι δειλός σύμφωνα με την ευνουχισμένη επικρατούσα λογική, μα και ο δειλός έχει άποψη και τολμά να λέει αλήθειες έστω και ΑΝΩΝΥΜΑ – ποτέ μου όμως δεν υπήρξα ψεύτης καί ρουφιανογλύφτης όπως οι περισσότεροι βυζαντινορωμιοί (ο παπαμεταλληνός τό είπε) νεοελλαδίτες, τι θέση θα πάρετε εάν και εφόσον φτιάξετε (είμαι και εγώ ΜΑΖΙ σας) «νόμιμο» κόμμα ..σύμφωνα με τό διάτρητο και κουρελιασμένο «ισχύον» σύνταγμά, της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας σας;.
Υ.Γ. Α!!! μετά τους αγανακτισμένους οσονούπω έρχονται (;) οι αποφασισμένοι εξοργισμένοι με γνώμονα τον Αθηναίο Σόλωνα, τόν Σπαρτιάτη Λυκούργο, ή έστω τόν Κλεισθένη…ίδωμεν!!!.-
* Ο κηφήνας είναι η «αρσενική» μέλισσα, που κύριο σκοπό ύπαρξης έχει τη γονιμοποίηση της βασίλισσας. Σε περιόδους αφθονίας της τροφής (π.χ. την άνοιξη) οι υπόλοιπες μέλισσες «ανέχονται» τους κηφήνες. Όμως τις περιόδους έλλειψης τροφής και της προετοιμασίας για τη διαχείμαση ( φθινόπωρο) οι μέλισσες εξοντώνουν τους κηφήνες σαν άχρηστους, πεταγοντάς τους -κυριολεκτικά- έξω από την κυψέλη.
Ο γράφων GG 3/3

Ανώνυμος είπε... 10 Αυγούστου 2011 - 8:25 μ.μ.

Τι να πει κανείς μετά από αυτά που έγραψε ο GG;
Περισυλλογή, είναι η μόνη απάντηση ...

Ο Μπ@ρμπας

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top