Όλοι οι άνθρωποι της ΦΙΛΜΠΑ ( Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας )  ήταν ενθουσιασμένοι από την προσέλευση των θεατών αλλά και από τις συμμετοχές στο « 1ο Patras Motor Show» που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 27 Αυγούστου στις 6μμ στην πίστα της ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ.  Ο Μάρκος Καπετανάκης (η ψυχή της ΦΙΛΜΠΑ) όλη την εβδομάδα μας «βομβάρδιζε» μέσω του  Facebook για τον αριθμό  των  συμμετοχών « τώρα είμαστε στα 150 αυτοκίνητα… 200 -250 με τις μηχανές μαζί… να τ αφήσω;…». Όμως άλλο να  διαβάζεις  τα μανιφέστα του Μάρκου κι άλλο να το ζήσεις , ν΄ ακούσεις το μουγκρητό των μηχανών, να μυρίσεις το καυτό λάστιχο στην πίστα και  στο φινάλε να δεις τα σαγηνευτικά μοντέλα με τα brazil σορτάκια τους  ξάπλα στα καπό των θηρίων σε μια  πόζα της αρεσκείας σου !
Παραπάνω από 5000 άτομα  (!!) ανηφόρισαν το Σάββατο το απόγευμα στην πίστα των Βραχνείκων. Οι διοργανωτές είχαν προνοήσει προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα αυτοκίνητα των επισκεπτών. Γι αυτό το λόγο  είχαν ισοπεδώσει παρακείμενες εκτάσεις  και για την καλύτερη διευθέτηση των αυτοκίνητων  είχαν προσλάβει ένα μικρό στρατό σεκιουριτάδων .
Το πρώτο πράγμα που συναντούσε ο επισκέπτης ήταν τα παραταγμένα αστραφτερά αυτοκίνητα, πλαισιωμένα από κύπελλα που το καθένα είχε κερδίσει σε αγώνες όλα σε διάταξη παρουσιάστε (με ανοικτά  καπό),  αφήνοντας στη μέση ένα  μεγάλο διάδρομο . Εκπληκτικά αυτοκίνητα  απ΄ όλη τη χώρα φτιαγμένα με προδιαγραφές τρέλας, τόσο σε αμάξωμα όσο και σε κινητήρες , που σε ορισμένες περιπτώσεις έφταναν τα 4000C.  Μοντέλα έκοβαν βόλτες στα μοντέλα των αυτοκινήτων  ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, ενώ τα μεγάφωνα έδιναν συνεχώς κάθε είδους πληροφορίες για την εκδήλωση. Σουρεαλιστική εικόνα σκέφτηκα και χώθηκα μέσα της .
Είδαμε. Το κέντρο της πίστας φιλοξενούσε αυτοκίνητα θρύλους των περασμένων δεκαετιών :  Drift, Super Lap, Tuned ,  Kart αλλά και μηχανές αγωνιστικές και μη.
Είδαμε. Τρελά πράγματα να κάνουν στην  πίστα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα «έκαιγαν» στην κυριολεξία τις  μηχανές  τους !
 
 

http://sportvoice.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top