Κορυφαία αεροπορική εταιρία εσωτερικού αναδείχθηκε η Olympic Air, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Condé Nast Traveller Awards», που διοργανώνει για 2η χρονιά στην Ελλάδα το περιοδικό Condé Nast Traveller. Τα βραβεία αναδεικνύουν τις κορυφαίες υπηρεσίες της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ενώ οι νικητές αναδεικνύονται από ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών του περιοδικού. Η βράβευση έγινε σε ειδική τελετή χθες σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής.
Το βραβείο αυτό έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών της Olympic Air για κορυφαίες υπηρεσίες και απόλυτη συνέπεια στην εξυπηρέτηση των επιβατών της. Δεν είναι τυχαίο ότι η Olympic Air  πραγματοποιεί καθημερινά περισσότερες από 170 πτήσεις, με εξαιρετική αξιοπιστία δρομολογίων (Punctuality Reports) και δείκτη ακρίβειας αναχωρήσεων/αφίξεων (On Time Performance) της τάξης του 95% και άνω. Αντίστοιχα υψηλά είναι και τα επίπεδα ικανοποίησης των επιβατών της Olympic Air από το επίπεδο της εξυπηρέτησης με τις θετικές εντυπώσεις να ξεπερνούν το 99% στα σχετικά ερωτηματολόγια. 
Με σύνθημα «περισσότερη Ελλάδα», η Olympic Air πετά σε πιο πολλούς ελληνικούς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, εξυπηρετώντας 32 πόλεις με 47 διαφορετικά δρομολόγια. Στόχος είναι ένα μοναδικό δίκτυο κάλυψης του ελληνικού χώρου. Ένα δίκτυο που θα χαρακτηρίζεται από την αρτιότητα της κάλυψης των διαφόρων περιοχών σε χρόνους και προσφορά θέσεων, σε συνάρτηση με τη φιλικότητα και την επαγγελματική εξυπηρέτηση. Τόσο για τον Έλληνα επιβάτη όσο και τον ξένο ταξιδιώτη που επισκέπτεται και μετακινείται στη φιλόξενη χώρα μας. 


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top