Κουρέλι  έκανε τον Καλλικράτη και τον νόμο του Ραγκούση ο δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των αντιδημάρχων της πόλης!! Κάτι που βέβαια θεωρείται εξωφρενικό και παράνομο μιας και και στον νόμο δεν υπάρχει επ ουδενί η λογική του ανασχηματισμού από τον δήμαρχο παρά μόνο μετά τη παρέλευση συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.
Συγκεκριμένα ο νόμος Καλλικράτης αναφέρει:"Η θητεία των αντιδημάρχων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δυόμισι ετών. Κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάκληση αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου."
Ο δήμαρχος της Πάτρας βέβαια την είδε ...ολίγον πρωθυπουργός και ζήτησε την παραίτηση όλων των αντιδημάρχων του κάτι που βέβαια όπως προαναφέραμε δεν προβλέπεται στο νόμο!! 
Χθες μάλιστα κάποιοι μιλούσαν για θρίλερ παραίτησης του κ. Δημαρά, κάτι που όπως αποδείχθηκε ήταν μια κακοστημένη μπλόφα από πραιτοριανούς του Δημάρχου.
Κύριε Δημαρά ο λαός της Πάτρας σας ψήφισε για δήμαρχο και όχι δημαρχεύοντα με παρεούλες...
Σας ψήφισε για να μην συνεχίσουν να λυμαίνουν το δημόσιο χρήμα λαμόγια!  Σας ψήφισε γιατί πίστεψε ότι κάτι θα αλλάξετε στην πολύπαθη πόλη μας. 
Δυστυχώς αυτό που άλλαξε ήταν η αύξηση της βρομιάς και των σκουπιδιών στην πόλη!
Μας απογοητεύσατε...
Καληνύχτα σας!  

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top