(του Μάνου Οικονομίδη)
Δραματικό τόνο προσλαμβάνουν πλέον οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, καθώς μετά την απόφαση του Γιώργου Λιάνη να ανεξαρτητοποιηθεί, και τη δεδηλωμένη πρόθεση του βουλευτή Αθανασιάδη να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε εκτάκτως από τον Κάρολο Παπούλια… ακρόαση, για αύριο το μεσημέρι.
Όπως ήταν επόμενο, οι φήμες άρχισαν και πάλι να χορεύουν, ότι αυτή τη φορά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα περιοριστεί σε διαπιστώσεις, αλλά θα διαβεί τον Ρουβίκωνα, και θα θέσει την παραίτηση της Κυβέρνησής του στη διάθεση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα, ζητώντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσει στη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Από το Μέγαρο Μαξίμου βέβαια, συνιστούσαν ψυχραιμία, η κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης που διαμορφώνεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ωστόσο, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
Σημειώνεται ότι η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί εν μέσω...
πανελλαδικής απεργίας, αποκλεισμού του κτιρίου του Κοινοβουλίου από τους “Αγανακτισμένους” και απουσίας ενημέρωσης από τα ΜΜΕ, από τη στιγμή που στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχει και η ΕΣΗΕΑ.
(statesmen.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top