Ένα χρόνο μετά το περσυνό μνημόνιο ξαναφτάσαμε σε οριακό σημείο. Το χρέος αυξάνεται, το έλλειμμα δεν πέφτει, η ύφεση βαθαίνει, η Ελλάδα συνεχίζει να μην παράγει τίποτα και επιπλέον συνεχίζει να καταστρέφει επιλεγμένους τομείς της οικονομίας της όπως το εμπόριο. Περαιτέρω καταστρέφεται η κατανάλωση και ζήτηση και αυτό φέρνει νέα λουκέτα και αυξάνει την ανεργία.
Το δίλημμα και για τους ξένους είναι σαφές Πληρώνουν ή ευρωζώνη τέλος. Οι εταίροι μας πρέπει να μας τσοντάρουν και πάλι.
Το δίλημμα για εμάς είναι και πάλι σαφές: Νέο μνημόνιο ή χρεοκοπία.  Το πακέτο θα έχει και πάλι κάποιους να λένε ότι αν δεν το ψηφίσουμε δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Όμως μέσα από αυτό θα κοπούν εκ νέου μισθοί συντάξεις θα έρθουν και απολύσεις η Ελλάδα θα συνεχίσει να μην παράγει τίποτα να καταστρέφει την κατανάλωση και την ζήτηση. Οι πόλεις μας θα γεμίσουν με νέα λουκέτα και η ανεργίας θα αυξηθεί. Θα πουλήσουμε και  κάποια δις δημόσια περιουσία και όλα καλά Η ύφεση θα βαθυνθεί
Έτσι σε ένα χρόνο πάλι εδώ θα είμαστε για να ένα γύρο ακόμη. Μέχρι να βάλουμε μυαλό....
Να στρώσουμε χαρακτήρα να περάσουμε σε φάση αυτογνωσίας και να βγούμε από το ευρώ με στάση πληρωμών και έρευνα για το χρέος.
Νέο μνημόνιο ή χρεοκοπία. Μέχρι να βάλουμε μυαλό.Να εξελιχτούμε…

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top