Σε ανταπόκρισή του από τις ΗΠΑ το πρωϊ, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Ιγνατίου, είπε κάτι το οποίο κατά την άποψή μας αποτελεί βόμβα μεγατόνων.
Συγκεκριμένα είπε πως από ανθρώπους του ΔΝΤ πληροφορήθηκε ότι ξαφνικά τον τελευταίο καιρό διάφορες οντότητες (έτσι το είπε) από την Ελλάδα αγοράζουν συνεχώς ελληνικό χρέος, δηλαδή αγοράζουν παλιά ομόλογα. Διευκρίνισε δε ότι αυτές οι οντότητες δεν είναι....
τράπεζες. Από όσα μπόρεσε να πληροφορηθεί αυτές οι οντότητες είναι ασφαλιστικά ταμεία και ιδιώτες. 
Το θέμα, κατά τη γνώμη μας είναι πάρα πολύ σοβαρό.
Ποια είναι αυτά τα ασφαλιστικά ταμεία που διαθέτουν τα όποια τελευταία κεφάλαια τους έχουν απομείνει για να αγοράζουν ελληνικό χρέος και κυρίως ποιοι είναι οι ιδιώτες που ξαφνικά αποφάσισαν να διαθέσουν τα χρήματά τους για να αγοράζουν με μανία ελληνικό χρέος.
Το γεγονός αυτό είναι αξιοπερίεργο αν μάλιστα συνδυαστεί με την σκοπούμενη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εκποίηση δημόσιας περιουσίας αξίας 50 δις ευρώ. 


ΟNLINE PRESS: Τo έχουμε ξαναδεί το έργο με το πλιάτσικο των ταμείων μέσω του Χρηματιστηρίου. Απλά τότε φάγανε (ξεσκιστήκανε θα έλεγα) με το "ψαχνό", τώρα απλά γλύφουν και τα κόκαλα. 
Εσύ λαέ παρακολούθησε αμέριμνος τι σου ετοιμάζουν, ξαπλωμένος στο καναπέ σου, παρακολουθώντας τις ειδήσεις των 8.....  

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top