Διαβάστε τι απάντησε χθες ο κ. Βενιζέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δημοσιογράφος: Αυτός ο σχεδιασμός ισχύει και για όλα τα στρατόπεδα; 
Ευ. Βενιζέλος: Όλα τα στρατόπεδα τα έχουμε ταξινομήσει σε τρεις μεγάλες κατηγορίες
αυτά που είναι ενεργά στρατόπεδα και τα χρειάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, αυτά που είναι μέσα στον αστικό ιστό και τα ζητούν οι Δήμοι για κοινωνικές, κοινωφελείς ή εμπορικές χρήσεις -και εκεί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε- και η τρίτη κατηγορία είναι τα ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων που θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. Αναμένουμε να οριστεί ο διεθνής σύμβουλος ο οποίος θα μας υποστηρίξει στην δράση αυτή. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι:
Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα έχουν τις υποδομές που χρειάζονται, οι τοπικές κοινωνίες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει για κοινωνικές χρήσεις και ταυτόχρονα το ελληνικό Δημόσιο αξιοποιεί την τεράστια περιουσία που έχει.

Δεν φτάνει που ξεπουλάμε κ Υπουργέ, θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι ;;Οnline-press: Κλασική περίπτωση φαφλατά πολιτικού, ο οποίος βασιζόμενος στην δεινότητα του λόγου του,  προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι το γ@μ....ι,  από αράπη κάνει καλό στις αιμορροΐδες !! 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top