Για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανάληψη του χρέους του Μεγάρου Μουσικής ύψους 95 Εκ. € από το Ελληνικό Δημόσιο πήρε θέση ο εκπρόσωπος της Ν.Δ κ. Μεχελάκης κατά την διάρκεια του Briefing .
Ο κ. Μιχελάκης απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα αυτό λέγοντας :
"Το Μέγαρο Μουσικής είναι περιουσία του Ελληνικού λαού. Αυτό το διαχειρίζεται ένας οργανισμός, σύμφωνα με τη νομοθεσία που υπάρχει.
Θεωρώ ότι στο Μέγαρο Μουσικής παράγεται έργο Πολιτισμού. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να καταρρεύσουν τα πάντα. Δεν μπορεί να μην υπάρξει παραγωγή Πολιτισμού. Αν αυτή η χώρα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, έχει ένα μεγάλο προϊόν, το οποίο μπορεί να παράξει, πέρα από τον Τουρισμό, πέρα από τη Ναυτιλία, αυτό το σημαντικό κεφάλαιο λέγεται Πολιτισμός.
Αυτό το κεφάλαιο δεν μπορούμε να το αφήσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να καταρρεύσει.
Δηλαδή, σ’ αυτή τη χώρα δεν μπορεί να μην υπάρξει παραγωγή Πολιτισμού. Λέω, λοιπόν, ότι πρέπει να βοηθηθεί. Μην αφήσουμε να καταρρεύσουν τα πάντα."
Σημείωση Αντίλογου : Κάντε μία διαβούλευση στο ανανεωμένο site της Ν.Δ να δείτε πώς βλέπουν οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος την χρηματοδότηση αυτή...
Ρωτήστε τους αν νιώθουν το Μέγαρο σαν περιουσία του Ελληνικού λαού η σαν ένα ελιτίστικο πριβέ κλάμπ...
Ρωτήστε τους Έλληνες αν πιστεύουν ότι παράγει πολιτισμό αυτός ο οργανισμός...
Ρωτήστε αν προτιμούσαν αυτά τα 95 Εκ. Ευρώ να πάνε στα χρέη του Μεγάρου η προς ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων... 

antilogos-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_5969.html

Οnline-press: Συμφωνούμε απόλυτα με τη θέση του αντίλογου! Κύριε Μιχελάκη τοχετε πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν άνθρωποι που πλέον έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης; Φαντάζομαι να γνωρίζεται τη λαική ρήση " βρακί δεν έχει ο κώλος μας...."
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top