Το διαβάσαμε και δεν πιστεύαμε ότι είναι αλήθεια!!  Σύμφωνα λοιπόν με προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις, που δημοσιοποίησε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, όλοι θα θεωρούνται δότες οργάνων μετά θάνατον, εκτός εάν έχουν ρητώς δηλώσει εν ζωή το αντίθετο στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ)!!! 
Και ναι μεν το υπουργείο Υγείας φιλοδοξεί ότι θα εξασφαλιστεί ικανός αριθμός μοσχευμάτων, όμως κανείς δεν σκέφτεται ότι κάποιοι επίορκοι γιατροί θα μπορούσαν να οικονομήσουν όχι πια με απλά φακελάκια αλλά και με επίσημο  εμπόριο οργάνων, όπου με άνεση θα έστελναν έναν φτωχό ασθενή σε δημόσιο νοσοκομείο,  στα "θυμαράκια"  για να βρεθεί κάποιο  πολύτιμο μόσχευμα για  ασθενή σε μία από τις πανάκριβες ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας;
Ίσως να είμαστε υπερβολικοί αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με κράτος που θυμίζει οίκο ανοχής (αν και τα αδικούμε τα μπορντέλα με αυτόν τον παραλληλισμό) και με μια τριτοκοσμική πλέον δημόσια υγεία θα πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοια ακραία φαινόμενα! 
Κύριε υπουργέ ο Έλληνας είναι φιλότιμος και θα κάνει το καθήκον  του αν προσεγγισθεί και ενημερωθεί  σωστά. Εμείς σαν online-press  προτείνουμε  κάτι πολύ απλό και εύκολο.   Τους επόμενους μήνες  που θα γίνει η απογραφή του πληθυσμού,  σε όλα τα συνεργεία καταμέτρησης  να υπάρχει   και ένας ειδικός για τέτοιου είδους προσεγγίσεις και ενημερώσεις ώστε μαζί με τα ερωτήματα της απογραφής να γίνει και η κατάλληλη  ενημέρωση των πολιτών και  να υπάρχει και η δυνατότητα  της άμεσης εγγραφής τους σαν  δότες οργάνων. Κάντε το και θα μας θυμηθείτε…..
Τα άλλα  είναι εκ του πονηρού και επικίνδυνα στις μέρες μας, στη χώρα μας, στο κράτος μας …. 

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 31 Μαρτίου 2011 - 9:30 π.μ.

Οπως οι Αλβανοι που σφαζανε τους Σερβους αιχμαλωτους για να πουλησουν τα οργανα τους

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ είπε... 16 Απριλίου 2011 - 8:44 μ.μ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ : Η ΕΛΕΥΕΘΡΙΑ, Η ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΩΡΕΑ ??
ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΚΑΛΟΠ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ. ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. Ε ΚΑΙ ? ΘΑ ΦΑΚΕΛΩΘΟΥΜΕ ΑΚΟΥΩ ! ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ?
ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΔΙΑΒΑΖΩ Η ΚΑΡΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ. ΕΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΛΈΙ ΘΥΣΙΑ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ είπε... 16 Απριλίου 2011 - 8:46 μ.μ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΒΑΝΘΥΝΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΛΠ. ΚΛΠ., ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ , ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ, ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ , Η ΗΘΙΚΗ, Η ΟΥΣΙΑ , ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ¨η ΟΧΙ ? ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ή ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ, ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΗ ?

ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ “ανθρωπινα”, ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ?
ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟ, ΕΚ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΟΜΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ? ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ, πχ. ΒΙΟ (οχι Ζωη) , ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΗ, ΓΝΗΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ. ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΟΠΕΣ, ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ?
πχ. Η εταιρεία Timothy Hawley Books, του Λουσβίλ στο Κεντάκι (ΗΠΑ), αναμειγνύει με κυτταρίνη τις τέφρες από το αποτεφρωμένο πτώμα για να δημιουργήσει δερματόδετα βιβλία-λείψανα. (φανταστειτε, εδω μιλαμε για τον ηδη νεκρο, οχι για τον υποψηφιο !)
Άλλες κοινωνίες εναποθέτουν τις ελπίδες τους στις νέες τεχνολογίες. Η Alcor, του Scottsdale στην Αριζόνα (ΗΠΑ), συντηρεί 35 άτομα σε “κρυονική αναστολή”, δηλαδή κατεψυγμένους, ενώ ήδη 420 μέτοχοι έχουν κλείσει μια θέση μετά θάνατον. Το 1948 θεωρούσαν νεκρό τον ασθενή η καρδιά του οποίου είχε σταματήσει. Το 1998 θεωρούσαν ότι όταν η καρδιά σταματά αρκεί ένας “απινιδισμός” (αφαίρεση του ινωδογόνου) για να την κάνουν να λειτουργήσει ξανά. Το 2048, υποστηρίζουν στην Alcor, η πρόοδος της ιατρικής θα είναι τέτοια ώστε θα μπορεί να αναστήσει όποιον πεθαίνει σήμερα. Φυσικά, για όλα υπάρχει ένα αντίτιμο˙ με 49 δολάρια συντηρούν μόνο ένα δείγμα του DNA σας και με 150 δολάρια ένα δείγμα βιολογικού ιστού. Δεν προσδιορίζεται όμως πόσο στοιχίζει η συντήρηση ολόκληρου του σώματος σε υγρό άζωτο. Οι ιστάμενοι της Life Extension Foundation, του Ford Lauderdale στη Φλόριντα των ΗΠΑ, διατείνονται πως μπορούν να παρατείνουν το χρόνο της ζωής παρέχοντας αναρίθμητες ποσότητες βιταμινών και αντιοξειδωτικών ουσιών, οι οποίες ανανεώνουν τον οργανισμό και απομακρύνουν το γήρας. Όμως, η Εθνική Ακαδημία Επιστημών των ΗΠΑ τονίζει: “Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτή η φαρμακευτική αγωγή βοηθά στην πρόληψη των χρόνιων ασθενειών”. Σημειωση δικη μου : πως θα ελεγαν κατι διαφορετικο, συμφωνα με τον Κωδικα ? ΠΗΓΗ : FOCUS.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ είπε... 16 Απριλίου 2011 - 8:47 μ.μ.

ΣΑΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ?

ΕΙΜΑΣΤΕ ONTA ΕΝΕΡΓΑ (ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ), ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ DNA. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ !! ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΤΑΦΗ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ κ.ο.κ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ή ΣΑΝ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ !! ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!! (ΡΟΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ!!)

Η ΑΠΟΨΗ “ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ”, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΦΟΒΙΚΗ, ΕΝΟΧΙΚΗ, ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ! Η ΔΩΡΕΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ !

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ !!!
Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ! ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΖΩΗΣ ? Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΜΙΚΡΟ-ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ ! ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΩΜΕΝΑ ΤΟΥ !!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ. Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΙΑ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΗΘΙΚΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΜΑΧΗΤΙ ?

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top