Η δράση πλέον της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο φαντασίας. Η Σχολή έχει καταντήσει μαγαζάκι της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, η οποία καθημερινά τρομοκρατεί φοιτητές και εκβιάζει καθηγητές. Προχθές, φοιτητές κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό τους από οργανωμένη ομάδα μελών της ΠΑΣΠ και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο Πρύτανης κ. Πραστάκος (ο οποίος σ.σ. προέρχεται από τον ιδεολογικό χώρο του ΠΑΣΟΚ!!!) έχει πλέον σηκώσει τα χέρια και κλείνει για 2η φορά τη Σχολή μήπως κανένας συγκινηθεί και παρέμβει.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Πρύτανη αναλυτικά:
«Η κατάσταση με τα επεισόδια βίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει γίνει ανεξέλεγκτη. Πρόσφατα, συνέβη ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων. Σύμφωνα με ενυπόγραφη καταγγελία μελών της παράταξης ΔΑΠ, ομάδα φοιτητών της δέχθηκαν επίθεση από μέλη της παράταξης ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, δύο από τους φοιτητές διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο, όπως πιστοποιείται και από τη σχετική ιατρική βεβαίωση.
Οι Πρυτανικές Αρχές του ΟΠΑ έχουν δεσμευτεί ότι σε περίπτωση που διαπράττονται πράξεις βίας μέσα στο Πανεπιστήμιο, η Διοίκηση θα προβαίνει.....
σε αναστολή των λειτουργιών του Ιδρύματος για τουλάχιστον δύο μέρες για την προστασία των μελών του και της νομιμότητας και την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων. Η δέσμευση αυτή επιβεβαιώθηκε εκ νέου στη σημερινή συνάντηση των Πρυτανικών Αρχών με τους Προέδρους των Τμημάτων.
Τηρώντας τη δέσμευσή τους, αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι αύριο Παρασκευή 11 και Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 δεν θα πραγματοποιηθούν τα προπτυχιακά μαθήματα και δεν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.
Οι Πρυτανικές Αρχές του ΟΠΑ δεσμεύονται ότι θα λάβουν κάθε δυνατό μέτρο που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης δυνητικά της πειθαρχικής δίωξης, προκειμένου να διασφαλισθούν οι συνθήκες ομαλής λειτουργίας του Ιδρύματος για να εξακολουθήσει το ΟΠΑ να παράγει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο.»
Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top