Σχετικά με την εμφάνιση του σε Αθηναϊκό τηλεοπτικό κανάλι και τον θόρυβο που προκλήθηκε από τοποθέτηση του (Διαβάστε για το θέμα στο μαχητικό “Εγκληματικότητα”: http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_5066.html), ο γνωστός βουλευτής διευκρινίζει:
“ Υπενθυμίζω ότι, με τρόπο κατηγορηματικό, η Ν.Δ. έχει δεσμευθεί ότι ως κυβέρνηση θα καταργήσει το σχετικό νόμο, δεδομένου ότι θεωρείται από τους πλέον «χαλαρούς» στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Έγκαιρα είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για όσα θα ακολουθούσαν. Μάλιστα ζήτησα την επιβεβαίωση του παριστάμενου δικηγόρου για την ακρίβεια των επιχειρημάτων που παρουσιάσαμε στην βουλή προκειμένου να το πάρει πίσω και η κυβέρνηση και τέλος για να υποστηρίξουμε τους λόγους της καταψήφισης του.  Όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής η ένσταση μα και η απόφαση του τμήματος του Αρείου Πάγου στηρίχθηκε στην επιχειρηματολογία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας
(Υ.Γ. Άλλωστε εύκολα ο καθένας μπορεί με τα αυτιά και τα μάτια του μέσα από το dvd του συνόλου της εκπομπής και όχι αποσπασματικά να αντιληφθεί τις θέσεις που παρουσίασα)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top