Δημοσκόπηση που παρουσιάζει την διαφορά ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας στις 7 μονάδες (!!!) βγαίνει αύριο στο Έθνος του κυρίου Μπόμπολα.
Παράλληλα, οι δόσεις του ΔΝΤ σε συνδυασμό με το πετσόκομμα μισθών – συντάξεων και την διάλυση του ιδιωτικού τομέα έχουν εξασφαλίσει στο κράτος την απαραίτητη ρευστότητα για να εξοφλήσει τους διάφορους πιστωτές του (π.χ. τους εργολάβους)
Από την άλλη, στην Κερατέα η καταστολή και η βία υπέρ εργολάβων και εις βάρος των κατοίκων συνεχίζεται αμείωτη.
Εντύπωση προκαλεί το ότι τους τελευταίους μήνες έχει εκλείψει από την μαχητική εφημερίδα κάθε αναφορά στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων που είχε αναλάβει τις ευφημιστικές ενέργειες για το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Αντίθετα, μεγάλη επιτυχία του εμπορικού τμήματος χαρακτηρίζονται οι διαφημιστικές καμπάνιες της Cosmote και της Γερμανός όπου το νέο μοντέλο της ΝΟΚΙΑ είχε την τιμητική του.
Αν αναλογιστούμε όλα τα παραπάνω, μάλλον..... μικρή είναι η διαφορά που δίνει στην κυβέρνηση η εφημερίδα. Είναι σαφές ότι βάζει το λειτούργημα της ενημέρωσης πάνω από τα κάθε λογής συμφέροντα.
Το ότι οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δίνουν τους πανίσχυρους με ασάκι μπροστά, προφανώς υπάγονται στην σφαίρα της φαντασίας ανήσυχων στελεχών της κυβέρνησης.
(olympia.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top