ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΔΕΠΑΚ
κο ΣΤΑΘΗ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ
Κύριε πρόεδρε,
Τα πληρώματα, τα οποία συμμετέχουν στους CA.FRI. με αφορμή την ανακοίνωση ότι το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού θα το διοργανώσει η αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλήρωμα 94», έχουμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
1)      Όσο και αν κάνετε φιλότιμη προσπάθεια να τα διαχωρίσετε, η εταιρία και το πλήρωμα 94 είναι ένα και το αυτό και δεν διαχωρίζεται η εταιρία από τις ενέργειες του πληρώματος.
2)      Το Πλήρωμα 94 έχει καταγγελθεί 2 φορές για διαφήμιση στη διάρκεια της παρέλασης και σαν ποινή του επιβλήθηκε η μη απονομή των βραβείων του.
3)      Η συμμετοχή του πληρώματος 94 στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού έχει αμαυρωθεί πολλές φορές με ενέργειες αντικανονικές και αντισυμβατικές απέναντι στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Μετά τα παραπάνω που αναφέραμε, θεωρούμε τουλάχιστον ατυχή ή λύση τελευταίας στιγμής την επιλογή της εταιρίας-πληρώματος 94 στην διοργάνωση του φετινού Κρυμμένου Θησαυρού.
Παρόλα αυτά, εμείς ως πληρώματα και ως Καρναβαλιστές που ενεργά έχουμε συμμετάσχει, ευχαριστούμε το Πλήρωμα 94 για τον κόπο της διοργάνωσης, του ευχόμαστε καλή επιτυχία, δηλώνουμε και την φετινή μας συμμετοχή σε αυτόν με τον ίδιο καρναβαλικό σεβασμό προς το παιχνίδι και στους συμπαίκτες μας και ευχόμαστε να μην βρεθεί κάποιος που θα «βγάλει τον παππού την πρίζα».
Επιπλέον, περιμένουμε και το πλήρωμα 94 να έρθει στον χώρο του ΑΣΟ για τις κατασκευές του, αν και δεν προσυπέγραψε το κείμενο διεκδίκησης της παραχώρησης του ΑΣΟ στα πληρώματα.
H OMAΔΑ ΤΩΝ CA.FRI.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top