Η Υφυπουργός εργασίας Άννα Νταλάρα, αρμόδια για τους μετανάστες μίλησε το πρωί στο ράδιο 9 σχετικά με την  έκκληση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, τους μετανάστες και την κατάληψη του κτιρίου της Νομικής:
"Είναι πολύ σοβαρή και πολύ υπεύθυνη η θέση του πρύτανη. Ασφαλώς και δεν είναι αρμοδιότητα κάποιου συγκεκριμένου υπουργείου, όμως αυτή η προσέγγιση για αυτούς τους ανθρώπους μόνο κακό τους κάνει. Δεν ξέρω αν υποκινείται, αλλά, αν υποκινείται, στην καλύτερη περίπτωση καταλογίζω αφέλεια, στη χειρότερη δόλο".
"Εκθέτουμε τη χώρα μας, εκθέτουμε τους εαυτούς μας και εκθέτουμε τους μετανάστες. Τι σημαίνει, παιδομάζωμα; Εδώ και τώρα κάτσε να σε νομιμοποιήσω;"
"Η βούλησή μου δεν είναι αυστηρά πολιτική, είναι πάνω απ’ όλα ο πολίτης. Να κάνω μία συνάντηση, ν' ανταλλάξω αυτό που πιστεύω. Πιστεύω ότι είναι κακώς εκεί μέσα και θα κάνω κάθε δυνατή διαπραγμάτευση και να σώσω τις ζωές αυτών των ανθρώπων που πιστεύω ότι έχουν παρασυρθεί και το πανεπιστημιακό άσυλο και να μην επιβαρύνουμε άλλο την ήδη επιβαρυμένη Αθήνα".
"Θα καταβάλουμε εργώδη προσπάθεια να φύγουν ήσυχα και πιστεύω ότι δεν θα παρέμβει η αστυνομία. Ο κ.Παπουτσής με πολύ σοφό τρόπο και με άριστη συνεργασία επεξεργάζεται το θέμα".
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top