Κατανοούμε  απόλυτα την εξαθλίωση και το ΄΄γολγοθά ΄΄ των ανθρώπων που κατέφθασαν από τις   πάμφτωχες χώρες τους αναζητώντας μία καλύτερη ζωή στην Ελλάδα μέσω της νομιμοποίηση τους . .
Αρνούμαστε όμως να δεχτούμε τον αποκλεισμό ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος που προχώρησαν από προχθές οι εν λόγω μετανάστες.Διότι,ο χώρος των γραμμάτων και του πνευματος δεν μπορεί να μετατρέπεται σε βήμα διαμαρτυρίας και πίεσης στην εξουσία και οι σπουδαστές να κινδυνεουν να χάσουν την εξεταστική τους λόγω της κατάληψης!
Την ευθύνη όμως δεν την έχουν οι απελπισμένοι μετανάστες που κάνουν και απεργία πείνας αλλά όσοι οργάνωσαν αυτή την ενέργεια εκμεταλευόμενοι το  πανεπιστημιακό ΑΣΥΛΟ!.Και αναφερόμαστε στη  φοιτητική παράταξη ΄΄Αριστερή Ενότητα΄΄ που γνωστοποίησε ότι εκείνη μετέφερε τους  270 περίπου ξένους συνανθρώπους μας  από την Κρήτη στον Πειραιά για να ζητήσουν νομιμοποίηση καταλαμβάνοντας τη κτίριο της Νομικής Αθηνών.Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μετανάστες, καθώς σε λίγο καιρό  κινδυνευουν  οι πολίτες της να μεταναστευουν για να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο…
 Η  Νομική Αθηνών σήμερα…
Στα πατώµατα σκόρπιες κουβέρτες έχουν µετατραπεί σε κρεβάτια. Στις πρίζες ηλεκτρικές σόμπες και φορτιστές κινητών. Στους τοίχους στοίβες από µπουκάλια νερό και πακέτα ζάχαρης...
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου κάλεσε τον πρωθυπουργό να διασφαλίσει την ασφαλή μετάβαση αυτών των ανθρώπων σε άλλο χώρο.Η Πολιτεία πρέπει άμεσα να δράσει και να φιλοξενήσει προσωρινά τους συνανθρώπους μας σε ενα κατάλληλο χώρο και να μην περιμένει απο τα μέσα ενημέρωσης να πιέζετε...για να λαμβάνει τις πολιτικές αποφάσεις που οφείλει ή μάλλον να εφαρμόζει τους νόμους. Κι εδώ την ευθύνη την έχουν τόσο η πρυτανεία που δεν ενημέρωσε ως όφειλε τον εισαγγελέα.Διότι το ΑΣΥΛΟ.. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!!!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top