Η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Δήμου Πειραιά, έβγαλε ειδήσεις. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας, σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, έδειξε ότι δεν ξέχασε την πολεμική που αντιμετώπισε από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, ειδικά στην τελευταία φάση της θητείας του.
«Δυστυχώς, σε αυτή την εκλογική μάχη δεν είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω, λόγω των γνωστών συνθηκών και γεγονότων. Έτσι, δεν είχα τη δυνατότητα να κριθώ για το έργο μου, για όσα κάναμε και δεν κάναμε», ήταν το λόγια του Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος μίλησε για αήθεις επιθέσεις και πόλεμο που δέχτηκε, από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του.
«Δεν συμβιβαστήκαμε με τους κεκράχτες. Μας συκοφάντησαν και απέκρυψαν το έργο μας», πρόσθεσε, εξαπολύοντας έμμεσες βολές τόσο κατά του Μεγάρου Μαξίμου και της Ιπποκράτους, όσο και κατά του πρώην νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, που πέτυχε να τον εξοβελίσει, και να είναι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, για να χάσει τελικά από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Ο νέος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προκάτοχό του, Παναγιώτη Φασούλα, καθώς και για τους υπαλλήλους του δήμου Πειραιά, προς τους οποίους έτεινε χείρα συνεργασίας. Επανέλαβε πάντως ότι πρόθεσή του είναι να λειτουργήσει ως υπερκομματικός δήμαρχος.
(statesmen.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top