Ως υποβρύχιο το οποίο πλέει και επιχειρεί μόνο υπό ηλιοφάνεια και θάλασσα «λάδι» περιγράφει το ΓΕΝ το νέο του απόκτημα το υποβρύχιο Type 214 S120 "Παπανικολης” επιβεβαιώνοντας πλήρως το δημοσίευμα του defencenet.gr περί «ξεφλουδίσματος» πλακών GRP του υποβρυχίου γράφοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε επι λέξει τα εξής:
Το υποβρύχιο «Παπανικολής» προσορμίστηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα χθες, ώρα 21:00, στα ναυπηγεία ΕΝΑΕ (Σκαραμαγκάς) προκειμένου να αντικατασταθεί μικρό τμήμα επικαλυπτικής λαμαρίνας που αποκολλήθηκε από τον πυργίσκο του υποβρυχίου λόγω εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών στη Βόρεια Θάλασσα και στο Βισκαϊκό Κόλπο (άνεμοι 8-9 Μποφόρ και ύψος κύματος μεγαλύτερο των έξι μέτρων).
Το ΓΕΝ σε μια απίστευτη ανακοίνωση λειτουργώντας ως γραφείο Τύπου της ThyssenKrupp Marine Systems, χαρακτηρίζει την αποκόλληση τμημάτων του πύργου του υποβρύχιου ως απόλυτα φυσιολογικό γεγονός.
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρει ότι κανείς από το ΓΕΝ δεν προέβη σε ενημέρωση του defencenet.gr. Προφανώς ελέγχουν τα κινητά και παρακολουθούν 12.000 αξιωματικούς και υπαξιωματικούς για να διατυπώνουν με τέτοια σιγουριά αυτό τον ισχυρισμό, αλλα δυστυχώς, για αυτούς, πέφτουν έξω.
Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι το ΓΕΝ δεν έκανε καν αναφορά στην απώλεια του αντιναρκικού αισθητήρα. Άξιος ο μισθός τους. Αλλά από που ακριβώς μισθοδοτούνται;
(defencenet.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top