Εδώ και καιρό φωνάζουμε για νοσοκομείο, αεροδρόμιο, λιμάνι, αλλά κανείς δεν ακούει, όλα τα δρομολογημένα έργα μπήκαν στη λογική της ωρίμανσης, δηλαδή περίμενε μ@λ@κ@ παριανέ όταν θα ξαναέρθουν οι εκλογές θα στα ξανασερβίρουμε.
Που είναι αυτοί που φώναζαν για τις μεταφορές των ασθενών με ψαροκάικα, για τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας, για την καθυστέρηση κατασκευής του νέου αεροδρομίου, του εμπορικού λιμανιού; Χάθηκαν όλοι τους πνίγηκαν στα βοθρόνερα του ΔΝΤ, του μνημονίου, της κυβέρνησης που περνά νόμους μέσα σε μια νύχτα.
Και εμείς εδώ περιμένουμε, τον παιδίατρο που εδώ και μήνες δεν έρχεται, τα καράβια που λιγόστευσαν, τον Δήμο Πάρου που δεν διαμαρτύρεται αλλά ....επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους αρμοδίους για να λύσει τα μεγάλα μας προβλήματα!!!
Που είναι οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων μήπως έπεσαν σε χειμερία νάρκη;

Όαση μέσα σε όλα αυτά η διαμαρτυρία του κ. Κώστα Μπιζά, διαβάστε το δελτίο τύπου.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΖΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                                                                                       Πάρος 16.12.2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Είναι γνωστό στις κοινωνίες των νησιών μας, Πάρου και Αντιπάρου, το πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη παιδιάτρων στο Κ.Υ. Πάρου, μετά την συνταξιοδότηση της κ. Κατερίνας Σταυρακάκη και την παραίτηση από 26/11/2010 για τον ίδιο λόγο του κ. Νικόλαου Αρκουλή.
  Για τον παραπάνω λόγο υπέβαλα ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Τρίτη 14/12/2010, προς τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Αντώνη Αρκά για να ενημερωθώ για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή για την αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού ζητήματος που έχει προκύψει.
  Κατόπιν του ερωτήματος, ο κ. Αρκάς μας δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή  επικοινώνησε με τον Υποδιοικητή της 2ης  ΔΥΠΕ Πειραιώς.
Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή της ΔΥΠΕ υπήρξε ενδιαφέρον στον 2ο διαγωνισμό για την πρόσληψη παιδιάτρου στην θέση της κ. Σταυρακάκη από μία ενδιαφερόμενη παιδίατρο και θα γίνουν προσπάθειες ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες πρόσληψής της.
Η θέση παιδιάτρου που κατείχε ο κ. Αρκουλής, θα προκηρυχθεί αφού γίνει δεκτή η παραίτηση του από τον Υπουργό Υγείας.
Θεωρώ ότι οι Φορείς και οι Αρχές των νησιών μας, θα πρέπει να έχουν ως προτεραιότητα τα θέματα υγείας των κατοίκων.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η εφαρμογή του Μνημονίου να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην Δημόσια Υγεία .
Το διαρκές αίτημα και η διεκδίκηση οφείλει να είναι η πλήρης στελέχωση του Κ.Υ Πάρου, των Πολυδύναμων Ιατρείων και όλων των Ιατρείων των νησιών μας.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top