Τη… βιογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη ετοιμάζει το «ΘΕΜΑ», με εντολή του Θέμου Αναστασιάδη. Το fimotro αποκαλύπτει ότι την Παρασκευή που κυκλοφορεί η εφημερίδα, θα δημοσιευθεί ένα οκτασέλιδο… αφιέρωμα στα «έργα και στις ημέρες» της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr αυτό θα αποτελεί μια πρόγευση μιας σειράς αποκαλύψεων που θα αφορούν τις σχέσεις της κυρίας Μπακογιάννη με εκδότες και επιχειρηματίες, το ρόλο της στην κυβέρνηση Καραμανλή και στο Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και πιο πριν στο Δήμο Αθηναίων.
Η απάντηση θα είναι σκληρή, επισημαίνουν οι άνθρωποι της εφημερίδας τονίζοντας ότι, «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», ειδικά όταν «σ’ αυτό το σπίτι», συνεχίζουν, «έχουν γίνει όργια τα οποία καλύπτει πέπλο σιωπής». Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια και φυσικά τα στοιχεία-αν υπάρχουν- να συνοδεύονται και από αποδείξεις.
Σε κάθε περίπτωση προβλέπεται να ξεσπάσει ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στο «ΘΕΜΑ» και στην κυρία Μπακογιάννη, σε μια περίοδο ιδιαίτερης ρευστότητας και ανακατατάξεων στον εκδοτικό χώρο, που κάθε άλλο παρά ευνοεί «ειρηνευτικές» πρωτοβουλίες τρίτων. Άρα σ’ αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχει «ισοπαλία».
(statesmen.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top