Ο τελευταίος νόμος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων δεν αποτελούν κάποια ανεπιθύμητη για την κυβέρνηση "παρενέργεια'' της υποτιθέμενης προσπάθεοιας "διάσωσης" δήθεν της Ελληνικής οικονομίας από την υποτιθέμενη χρεοκοπία που την απειλούσε.
Αποδεικνύεται ότι για τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο του η λύση που θεωρούν ότι επιβάλλεται να εφαρμοσθεί στην Ελλάδα είναι ακριβώς να ...φτωχύνουν όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες! Αυτοί οι ..."Ταλιμπάν του νεοφιλευθερισμού" με επικεφαλής τον Γ. Παπανδρέου θα ήταν πανευτυχείς αν μπορούσαν να ρίξουν όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων εργαζομένων σε μισθό 740 ευρώ μεικτά! Ακόμη παρακάτω, ακόμη καλύτερα.....
Η "κινεζοποίηση" της Ελλάδας είναι το όνειρο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ! Μετατρέποντας τους Έλληνες εργαζόμενους σε μισθωτούς δούλους της πεντάρας σαν τους Κινέζους, όπου το μεροκάματο είναι στα εργοστάσια από ...80λεπτά έως 2 ευρώ το πολύ(!), ο Γ. Παπανδρέου θα μπορούσε να κομπάσει τότε ότι θα είχε οικονομικούς δείκτες ραγδαίας εισροής ξένων επενδύσεων, αφού βεβαίως όντως οι Αμερικανοί , οι Γερμανοί ή άλλοι Ευρωπαίοι θα έσπευδαν να αγοράσουν έναντι πινακίου φακής τα πάντα στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών των ιθαγενών δούλων κινεζικού τύπου.
Η καθολική εξαθλίωση και φτώχεια των Ελλήνων είναι η λύση που επιδιώκει συνειδητά και βάσει πολιτικού σχεδίου η κυβέρνηση Παπανδρέου.

(Γιώργος Δελαστικ -Επίκαιρα)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top