Οξύνεται ημέρα με την ημέρα το οικονομικό πρόβλημα στο ιστορικό δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά- Κανάλι 1 «90,4», αφού η Δημοτική Αρχή είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένη έχοντας εγκαταλείψει απροσχημάτιστα τους εργαζόμενους στη τύχη τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλους τους εργαζόμενους δημοσιογράφους- τεχνικούς- διοικητικούς υπαλλήλους- παραγωγούς έχουν να καταβληθούν μισθοί τριών μηνών!
Σημειωτέον ότι μέχρι και σήμερα το μεσημέρι 21 Δεκεμβρίου 2010 (καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων) αυτό δεν έχει καταβληθεί! Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι έχουν καταλάβει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ αύριο Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση  για την πορεία των κινητοποιήσεων τους.
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι καλούν την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και τη νέα Δημοτική Αρχή που αναλαμβάνει τα καθήκοντα της από 1ης Ιανουαρίου 2011 να βρουν λύση στο οξύτατο οικονομικό πρόβλημα, με ευθύνη της σημερινής διοίκησης, των εργαζομένων του Καναλιού 1 οι οποίοι αναμένεται να κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς ευρώ στην τσέπη τους!
(statesmen.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top