Από τις πιο καλές - κωμικές στιγμές του χθεσινού debate μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων για την Πάτρα, ήταν όταν ο κ. Κατσικόπουλος για να δικαιολογήσει, το πως ενώ ο ίδιος ψηφίζει Καλάβρυτα ζητάει την ψήφο των υπολοίπων Πατρινών (στους Πατρινούς συμπεριλαμβανονται βέβαια όλοι όσοι ψηφίζουν στη Πάτρα άσχετα από τον τόπο καταγωγής τους), αποκάλεσε τον κ. Δημαρά ρατσιστή!!!!

Χαρακτηριστικό πάντως και των δύο υποψηφίων δημάρχων ήταν η δυσκολία έκφρασης στον λόγο. (Υστερούν και οι δύο, έναντι ας πούμε του κ. Χριστόπουλου, αν και για μας βέβαια το ουσιαστικό είναι το πόσο καλός μπορεί να είναι ένας δήμαρχος επί της ουσίας και όχι στο αν χειρίζεται καλά τον λόγο.)
Το περίεργο πάντως και συνάμα εντυπωσιακό, σε ότι αφορά τον κ. Κατσικόπουλο, ήταν ότι υπήρξαν ερωτήσεις στις οποίες ο κ. νομάρχης απαντούσε με εντυπωσιακή για αυτόν ευγλωτία και ετοιμότητα..... και μάλιστα (ώ τι σύμπτωση) συνέβαινε με ερωτήσεις συγκεκριμένου δημοσιογράφου. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε....


Πάντως να δώσουμε τα εύσημα στον δημοσιογράφο κ. Βουλδή για την οργάνωση της χθεσινής μονομαχίας των δύο υποψηφίων μιας και το debate ήταν πλήρως οργανωμένo, δεν υπήρξε κανένα παρατράγουδο (εδώ συνέβαλαν τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι δύο μονομάχοι ) και γενικώς δεν είχε να ζηλέψει τίποτε (το αντίθετο μάλιστα ) από τα debate που γίνονται στις εθνικές εκλογές.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 14 Νοεμβρίου 2010 - 4:10 μ.μ.

Αν εξαιρέσουμε τα συνεχόμενα λάθη παρουσίασης και σειράς ερωτήσεων και απαντήσεων δημοσιογράφων και υποψήφίων (πράγμα ανεπίτρεπτο για συντονιστή) και τη «φιλική κουβεντούλα» μεταξύ δημοσιογράφων (λέμε τώρα) και υποψηφίων ... ε κατά τα λοιπά είχε το ρόλο της γλάστρας που έχουν συνήθως οι συντονιστές των debate.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top