Τα σκληρά μέτρα τα έχουν στο τσεπάκι τους, ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, δοκίμασαν το σουβλάκι και τη χωριάτικη, είπαν να δουν και πως διασκεδάζουν οι Έλληνες στην περίοδο της κρίσης.
Ο λόγος για τους ελεγκτές της Τρόικας που φόρεσαν τα καλά τους, ξυρίστηκαν κόντρα και πήγαν στα μπουζούκια. Εκεί στο όπα όπα και στο τσακίρ κέφι όμως οι ...δουνουτούδες έφυγαν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αποκαλύψεις», οι κουστουμαρισμένοι κύριοι έφτασαν στο μαγαζί που τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης λίγο μετά τις δώδεκα τα ξημερώματα. Κάθησαν στο τραπεζάκι του και άρχισαν τις ματιές δεξιά και αριστερά. Το σοκ πρέπει να το έπαθαν καθώς οι θαμώνες, λες και το ήξεραν και ήθελαν να τους μπουν στο μάτι, δεν άφησαν τραπέζι για τραπέζι. Όλοι όρθιοι και όλο γλέντια και χαρές!
Πάντως κανείς δεν γνωρίζει τον σκοπό της… επισκέψεως των κυρίων, καθώς ούτε ήπιαν ούτε χόρεψαν ούτε πέταξαν ένα λουλούδι στους καλλιτέχνες.
Ντιπ για ντιπ άμαθοι και αυτοί οι τροΐκανοί. Η μόνοι δικαιολογία,για να μην τους πάρουμε και από τα μούτρα είναι οτι περνούν περίοδο προσαρμογής.
Φήμες που τους θέλουν να βγάζουν τεφτέρι και να σημειώνουν πόσα λουλούδια πετούν και πόσα μπουκάλια πίνουν οι θαμώνες δεν επαληθεύονται. Λέτε όμως να τους άρεσε η greek διασκέδαση και να τους δούμε μέχρι και ζεμπεκιές να χορεύουν;
(star.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top