Στις 16 Δεκεμβρίου του 2008 (με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατία) ο υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας κ. Κατσικόπουλος , «εκνευρισμένος» με την κακή κατάσταση της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Κορίνθου προέτρεπε τους οδηγούς να μην πληρώνουν διόδια δηλώνοντας : «Καλούμε τον κόσμο να μην πληρώνει τα διόδια για να χρησιμοποιεί αυτό τον δρόμο. Οι ξένοι, δεν πληρώνουν βάσει νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ο δρόμος αυτός δεν πληροί καμία προδιαγραφή για Εθνικό οδικό δίκτυο. Μόνο όσοι τρώνε κουτόχορτο, πληρώνουν για να σκοτωθούν. Ακόμα και αν ο οποιοσδήποτε οδηγός περάσει χωρίς να πληρώσει, τον αφήνουν χωρίς να του κάνουν τίποτα. Και αυτό για να μην ανοίξει το θέμα, επειδή το γνωρίζουνε».
Τότε πολλοί τον χειροκρότησαν! Από εκείνη την ημέρα όμως πέρασε αρκετό διάστημα , η ίδια εθνική οδός παραμένει στην ίδια η ακόμα και σε χειρότερη κατάσταση λόγω των έργων. Πλέον όμως πρωθυπουργός είναι ο Γιώργος…. Έτσι ο κύριος Κατσικόπουλος (πιστός στρατιώτης του συστήματος κυβέρνησης -τρόικας - ΔΝΤ) έχει πάψει να είναι … «εκνευρισμένος» με την κατάντια της εθνικής οδού…..
Επίσης οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας και όχι μόνο, εδώ και χρόνια είναι στα κακά τους τα χάλια. Πιστεύουμε λοιπόν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Κατσικόπουλος πιστός στις απόψεις του συνεχίζει να είναι και σήμερα της λογικής του να μην πληρώνουμε διόδια….. Και βέβαια τα ανάλογα διόδια για την Πάτρα είναι οι κλήσεις για παρκάρισμα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Άλλωστε όπως είπε και ο ίδιος στην Ελλάδα μόνο όσοι τρώνε κουτόχορτο πληρώνουν ……
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top