Πραγματικά η Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα υπέστη πανωλεθρία. Από που να αρχίσουμε από την συντριβή του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου στο Αίγιο, από το ρεζιλίκι του Κώστα Χριστόπουλου στο Δήμο της Πάτρας ή την πανωλεθρία του Θανάση Ραυτακόπουλου στην Δυτική Αχαΐα.
Για όλα αυτά κάποιοι έχουν ευθύνη κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν στους Νέο Δημοκράτες που βλέπουν ο κατήφορος της παράταξης να μην έχει σταματημό. Που ήταν η ΝΟΔΕ να στηρίξει τους υποψηφίους; Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ μπορεί να μας ενημερώσει πως στήριξε τους υποψηφίους Δημάρχους;
Πως έγινε η επιλογή τους; Που είναι αυτοί και ποιοι είναι που πρότειναν το Κώστα Χριστόπουλο για υποψήφιο Δήμαρχο για να ξεφτιλίσουν την Νέα Δημοκρατία; Που είναι αυτοί που πήγαιναν τον Τριανταφυλλόπουλο και τον παρουσίαζαν σαν φαβορί στην Αθήνα για να κερδίσει το καινούργιο Δήμο Αιγιαλείας; Δεν πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί; Δεν πρέπει να απολογηθούν; Για το κατάντημα αυτό της Νέας Δημοκρατίας κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν και να παραιτηθούν, απέτυχαν και πρέπει να το καταλάβουν.
(του Φαίδωνα Νίκου)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top