Τελικά οι μονομάχοι για τον Δήμο της Πάτρας την επόμενη Κυριακή  είναι οι Δημήτρης Κατσικόπουλος και Γιάννης Δημαράς.  Ένα από τα αξιοπερίεργα της εκλογής Κατσικόπουλου ήταν ότι ο ίδιος δεν ψήφισε τον εαυτόν του. Αυτό το αποκαλύψαμε  πρώτοι την προηγούμενη εβδομάδα σε σχετική ανάρτησή μας και είχαμε τονίσει ότι αυτό αποτελεί απόδειξη ότι ο κ. Κατσικόπουλος πήγαινε για περιφερειάρχης και στο τέλος (ελέω Γιώργου)  απλά ….βολεύθηκε με τον Δήμο της Πάτρας και με σκεπτικό «από τα ολότελα….».
Σήμερα  ο εκπρόσωπος Τύπου του Γιάννη Δημαρά Πέτρος Ψωμάς, αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας μεταξύ άλλων:
" Ο ίδιος πάντως ο κ. Κατσικόπουλος  δεν ψήφισε Κατσικόπουλο, όπως διαβάσαμε με έκπληξη στον Τύπο!!! Είναι πράγματι πρωτοφανές ο υποψήφιος Δήμαρχος μιας πόλης να μην ψηφίζει καν στην πόλη που θέλει να γίνει Δήμαρχος. Αυτό το έκρυψε, πριν ζητήσει την ψήφο των Πατρινών χθες. Και έκανε κάτι ακόμα χειρότερο. Χθες σκηνοθέτησε ότι ψήφισε. Κάλεσε τους δημοσιογράφους σε εκλογικό τμήμα. Μπήκε μέσα στο εκλογικό τμήμα, χαιρέτησε, εξήλθε και άρχισε να κάνει δηλώσεις, αποκρύπτοντας ότι δεν ψήφισε".
Πάντως εμείς θα επιμείνουμε και σε ένα άλλο ερώτημα. Ως κρατικός λειτουργός ο κ. Κατσικόπουλος πήγε χθες να ψηφίσει στα Καλάβρυτα; Αν όχι και με δεδομένο ότι η απόσταση είναι μικρότερη των 200 χιλιομέτρων, υπάρχει  θέμα,  δηλαδή το πώς ένας νομάρχης μπορεί να γράφει  τους νόμους του Ελληνικού κράτους εκεί που δεν πιάνει μελάνι….

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 8 Νοεμβρίου 2010 - 7:18 μ.μ.

ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ;

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top