Μετά από προσωπική πρόσκληση που δέχτηκε ο επικεφαλής της παράταξης Πρωτοβουλία Πάτρας κ. Ανδρέας Τζουραμάνης, συναντήθηκε σήμερα με τους δύο υποψήφιους Δημάρχους κ. Κατσικόπουλο και κ. Δημαρά. Κατόπιν των συναντήσεων αυτών, ο κ. Ανδρέας Τζουραμάνης δηλώνει πως η Πρωτοβουλία Πάτρας δεν πρόκειται να δώσει “γραμμή” υπέρ κάποιου εκ των δύο διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Πατρέων.
Ο κάθε ψηφοφόρος της Πρωτοβουλίας Πάτρας οφείλει να προσέλθει στις κάλπες και να ψηφίσει κατά συνείδηση, να ψηφίσει με ευθύνη για το αύριο της Πάτρας. Χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρέας Τζουραμάνης  ανέφερε: «Οι προτάσεις που καταθέσαμε, οι αξίες και η ηθική μας, δεν θα μας επέτρεπαν ποτέ να μεταβληθούμε σε μήλον της έριδος, ούτε καν σε τρόπαιο στον τοίχο κανενός διεκδικητή. Έχουμε τις απόψεις μας τις οποίες διατηρούμε στο ακέραιο.
Έχουμε τις ιδέες μας, για τις οποίες θα συνεχίσουμε τον αγώνα, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.
Με βάση αυτά, με βάση τις προσωπικές εκτιμήσεις για το συμφέρον της πόλης και την ανάγκη να προχωρήσει στη νέα εποχή με ασφάλεια και σιγουριά, τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πάτρας, θα δώσουν μία και μόνη “γραμμή”, Ψηφίστε για το συμφέρον της πόλης.
Η Πρωτοβουλία Πάτρας, ήρθε για να μείνει. Αμέσως μετά τις εκλογές, θα ξεδιπλώσουμε τις προτάσεις μας προς το νέο Δήμαρχο της Πάτρας και θα τον καλέσουμε σε ειλικρινή συνεργασία, για να μπορέσουμε να πάμε την Πάτρα μας μπροστά, εκεί που της αξίζει.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top