Κάθε νέα αρχή πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια νέα ελπίδα, μια νέα ευκαιρία.
Οι πολίτες της Πάτρας, δείχνοντας μια σημαντική πολιτική ωριμότητα και κρίση, απάντησαν ότι πράγματι τόσα χρόνια «δεν ήταν στραβά ο γιαλός». Οι πολιτικοί μας αρμένιζαν λάθος.
Αυτά, που και εμείς είχαμε επισημάνει, αποχωρώντας από την νυν δημοτική ομάδα, τα καταδίκασαν και οι Πατρινοί, με εμφατικό μάλιστα τρόπο.
Ανέτρεψαν τις παραδόσεις και τα δεδομένα, κάνοντας την υπέρβαση. Πρώτα - πρώτα αποδοκίμασαν τις πρακτικές των κομματικών και παραταξιακών υποψηφίων και  στη συνέχεια, ανέθεσαν την ευθύνη της πόλης σε παράταξη με ανεξάρτητα και αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.
Τέλος οι πολίτες της Πάτρας, έδωσαν.... την δυνατότητα και σε νέες, δυναμικές φωνές, όπως η Πρωτοβουλία Πάτρας, να ακουστούν καθαρά, αλλά και να αποδείξουν την καθαρότητα του λόγου και των προθέσεών τους.
Σε αυτές τις εκλογές νίκησαν οι καθαρές θέσεις και προθέσεις.
Αυτές είναι η σημαία μας και με αυτές θα ξεκινήσουμε την νέα πορεία που μας όρισαν οι συμπολίτες μας.
Ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πάτρας επισκέφθηκε χθες το βράδυ τον κ. Δημαρά και αφού τον συνεχάρη για την νίκη του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο που έχει να επιτελέσει.
Ο κ. Τζουραμάνης ανέφερε ότι η επικράτηση και ενίσχυση πολλών ανεξάρτητων κινήσεων και πρωτοβουλιών με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και βάρη, είναι ένα σαφές μήνυμα και εντολή της κοινωνίας, ενώ η ευθύνη είναι για όλους πολύ μεγάλη.
Ο κ. Τζουραμάνης δεσμεύτηκε ότι η  Πρωτοβουλία Πάτρας, θα στηρίξει ειλικρινά κάθε ενέργεια, μέτρο, ή δράση του δήμου, με κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, αλλά και σύγχρονη αναπτυξιακή προοπτική.
Ευχαρίστησε τον κ. Δημαρά για το πλαίσιο συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις, για το οποίο προεκλογικά δεσμεύτηκε και το οποίο θα δώσει την δυνατότητα καλύτερων συνθηκών για αποδοτικότερη συνεργασία, για το καλό της Πάτρας.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top