Δεν μπορεί ο κ. Κατσικόπουλος να βάλει τάξη στα οικονομικά του ....κυλικείου της νομαρχίας θα βάλει στα οικονομικά του Δήμου όπου τα διαπλεκόμενα συμφέροντα είναι δεδομένα; Μην τρελαθούμε κιόλας. Η παρακάτω ειδησούλα τα λέει όλα.....

Μέσα «μπαίνει» κάθε ημέρα που περνά το κυλικείο της νομαρχίας από την τακτική κάποιων να φεσώνουν την επιχείρηση. Όσο και αν ακούγεται απίστευτο είναι αληθινό! Υπάλληλοι της νομαρχίας σύμφωνα με καταγγελίες, καθώς και γνωστά πρόσωπα της Πάτρας φέρονται να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον «ανοικτό» λογαριασμό που έχουν εδώ και μήνες με το κυλικείο. Μια γυναίκα μάλιστα οφείλει 1200 ευρώ από καφέδες και κεράσματα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η υπάλληλος μάλιστα αρνείται να πληρώσει!
Οι τυρόπιτες και οι καφέδες φούσκωσαν τους λογαριασμούς κάποιων και όχι μόνο υπαλλήλων, με τον νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο να καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά προεκλογικά και να βάλει σε τάξη όσους βρίσκονται σε καθημερινή βάση στην νομαρχία. Συνεργάτης του νομάρχη εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες να χρώσταγε ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 1800 ευρώ, ο οποίος ωστόσο φρόντισε προεκλογικά να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του μετά από πιέσεις που δέχθηκε.
(skaipatras.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top