«Ο εκβιασμός “ή μας ψηφίζετε ή θα έλθει το χάος” δεν πέρασε. Οι πολίτες δεν εκφοβίζονται και δεν εκβιάζονται και αυτό είναι το πρώτο ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα, μαζί με εκείνο της αλλαγής του μείγματος της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής» τονίζει ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Συνεχίζοντας, ο κ. Νικολόπουλος τονίζει: «Σε ολόκληρη την Ελλάδα είδαμε τις δυνάμεις που υποστηρίζουν ότι το μνημόνιο που ως πειθήνιος μαθητής ακολουθεί η κυβέρνηση δεν είναι μονόδρομος, να σημειώνουν αξιοσημείωτη άνοδο και αυτό δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, να τονίσει ευθύς εξαρχής ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος, ελπίδας και προοπτικής, αλλά και να εστιάσει στον πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών. Αναμφισβήτητα, η Νέα Δημοκρατία “επιστρέφει” δυναμικά..... και γίνεται πάλι, ελπίδα και στήριγμα του χειμαζόμενου λαού μας».
Σε ότι αφορά τις εκλογές στην Πάτρα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Αχαιός πολιτικός επεσήμανε:
«Για τον Δήμο της Πάτρας, ευθύς εξαρχής κάναμε μία ξεκάθαρη επιλογή. Στηρίξαμε νέους ανθρώπους για μια νέα πόλη και δώσαμε έναν όμορφο αγώνα, υπό πολλές αντίξοες και «ειδικές» συνθήκες,  στρατευόμενοι στο πλευρό του Κώστα Χριστόπουλου. Το αποτέλεσμα δεν μας επιτρέπει να πανηγυρίζουμε, αλλά ούτε και να καταστροφολογούμε. Άλλωστε, κάθε τι νέο, θέλει χρόνο και μόχθο για να ριζώσει στις καρδιές των πολιτών. Πιστεύω ότι μια νέα τοπική πολιτική δύναμη γεννήθηκε σε αυτές τις εκλογές που θα έχει τον χρόνο και θα μπορέσει με τη δράση και τη νοοτροπία της να κερδίσει όλους τους πολίτες, ακόμα και εκείνους που για πολλούς και διάφορους λόγους, χθες δεν τη προτίμησαν. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους εκείνους που έδωσαν τον ωραίο αγώνα και ένα προσωπικό ευχαριστώ, στους φίλους και συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στα νέα και ξεκάθαρα μηνύματά μας.
Τέλος, δεν μπορούμε παρά να αισιοδοξούμε και να αισθανόμαστε ότι το πολιτικό μήνυμα της Ν.Δ. σε αυτές τις εκλογές, δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας σήκωσαν ένα μεγάλο φράγμα στον δήθεν «υγιεινό περίπατο» των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του υφυπουργού του μνημονίου προς την αιρετή Περιφέρεια.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου, περήφανα, δυνατά και… ΔΥΤΙΚΑ, υπό δύσκολες συνθήκες κι αυτός, πέτυχε αυτό που κάποιοι θεωρούσαν απίθανο και απίστευτο: Να είναι στον επόμενο γύρο των εκλογών και ευθέως πλέον να αμφισβητεί, όχι την κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ, αλλά τη κυριαρχία των υπάκουων και των υποταγμένων συνειδήσεων, των πολιτικών του χθες και του… τίποτα!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top