Αυτή την εικόνα αντίκρισαν ένα από τα τελευταία πρωινά οι Πατρινοί. Νωρίς το πρωί η καπνοδόχος γνωστού ξενοδοχείου της παραλιακής, άφηνε ντουμάνι από μαύρο καπνό στον ουρανό της Πάτρας, προβληματίζοντας όσους Πατρινούς το είδαν.
Πολλά και ποικίλα ήταν τα σχόλια, ενώ δεν έλλειπαν και οι αναφορές περί μη ύπαρξης αποτελεσματικών ελέγχων των εγκαταστάσεων τέτοιων μεγάλων μονάδων, ώστε να αποφεύγεται η εκπομπή αεριών που επιβαρύνουν το ήδη μολυσμένο αέρα της πόλης μας.
Εμείς πιστεύουμε πάντως, ότι δεν χρειάζεται η πολιτεία και οι «μπαμπούλες» της για να προσέχουμε το περιβάλλον και να μην το ρυπαίνουμε.
Έτσι ελπίζουμε ότι αυτό ήταν μια άτυχη στιγμή και η επιχείρηση θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην ξαναμαυρίσει ο ουρανός της Πάτρας.
(thebest.gr)

Online-press: Εμείς να επισημάνουμε όταν ένα κράτος διαλύεται, αυξάνονται και οι παραβατικές διαθέσεις πολλών "επαγγελματικών τάξεων" που θεωρούν ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιδείξουν με πολλούς τρόπους την ....αγάπη τους τόσο στο περιβάλλον όσο και στους άτυχους συμπολίτες μας.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top