Έχει ύψος μόλις 71 εκατοστά και ζυγίζει 6 κιλά. Λίγο μεγαλύτερη και βαρύτερη από ένα νεογέννητο μωρό, η 21χρονη Hatice Kocaman είναι η μικρότερη γυναίκα στον κόσμο και με τη βούλα πλέον, αφού λόγω της ιδιομορφίας της αυτής κατέκτησε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Η Hatice γεννήθηκε και ζει μόνιμα με τους γονείς της σε μια φτωχική περιοχή της Τουρκίας. Αν και υποφέρει από δυσπλασία και σοβαρά προβλήματα στη μέση, οι οικογένεια της δεν μπορεί να την βοηθήσει καθώς δεν διαθέτει τα χρήματα για τις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις.
Ωστόσο, η 21χρονη Hatice που με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα μικρό κοριτσάκι μιας και σταμάτησε να αναπτύσσεται στα τέσσερα, ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον: «Πάντα πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γινόμουν διάσημη και ο κόσμος θα με αναγνώριζε». Παράλληλα, νιώθει πολύ ικανοποιημένη που κατέκτησε μια θέση στο Γκίνες μιας και όταν ήταν παιδί: «Όλοι οι συμμαθητές μου με....
κορόιδευαν επειδή ήμουν μικροσκοπική».
Αυτό που θέλει τώρα όπως λέει και η ίδια είναι: «να ταξιδέψω σε ολόκληρο τον κόσμο και να γνωρίσω τον ψηλότερο άνδρα στον κόσμο». Μάλιστα, ελπίζει να γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια ενός άντρα που θα την αγαπά γι΄αυτό ακριβώς που είναι.
Και μπορεί στην καθημερινότητα της λόγω του μεγέθους της να αναγκάζεται να κάνει μικροδουλειές, ωστόσο, όπως λέει και η ίδια, μετά την ένταξη της στο βιβλίο Γκίνες, νιώθει λίγο ψηλότερη.


(www.focus-on.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top