Κόντρα στα κατεστημένα συμφέροντα και στο σύστημα Εξουσίας, στην προσκυνημένη Κυβέρνηση Κατοχής του Μνημονίου, στα γνωστά παπαγαλάκια, τους γνωστούς εραστές του Αντιλαϊκού Μνημονίου, που με μανία τον πολέμησαν και που προπαγάνδιζαν κίβδηλες δημοσκοπήσεις ότι δεν θα είναι στον δεύτερο γύρο των Εκλογών, ο Βασίλης Κικίλιας εισέρχεται στην τελική ευθεία ως η κατεξοχήν ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ με όρους μέλλοντος, ως η Αντισυμβατική επιλογή που ανοίγει το δρόμο στη Νέα Γενιά.
Τί θα επιλέξουμε? Το Νέο ή το Χθες? Το άφθαρτο ή το φθαρμένο? Τον εκφραστή του Αντιμνημονίου ή τον εκλεκτό, χρισμένο εκπρόσωπο της Κυβέρνησης που στραγγαλίζει και που ισοπεδώνει την Κοινωνία μας, τον Ντόπο-Γιάννη Γιουσουφό-Σγουρό.
Θα επιλέξουμε τον άνθρωπο εκείνο που θα σταθεί απέναντι στην προσκυνημένη κυβερνητική Εξουσία, που θα συγκρουσθεί και θα διεκδικήσει ή το τέκνο του ΠΑ.ΣΟ.Κ του Δ.Ν.Τ., που θα παίξει το ρόλο της φιλιππινέζας, η οποία θα είναι το γιουσουφάκι της Κυβέρνησης, που το μόνο που έχει μάθει είναι το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είναι άγνωστη λέξη στο λεξιλόγιο.
Την 14η Νοεμβρίου με την Ψήφο μας σηματοδοτούμε και καθορίζουμε το Αύριο. Πρωτίστως καταδικάζουμε το απάνθρωπο Μνημόνιο, την Κυβέρνηση της Υποτέλειας του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που μεθοδευμένα μας έσπρωξε στο Μηχανισμό της δήθεν στήριξης.
Καταδικάζουμε τον εκφραστή αυτής της πολιτικής, τον Αρχιερέα της Ντόπας των αρσιβαριστών, τον αλχημιστή των κάλπικων προϋπολογισμών της Νομαρχίας, τον Γιουσουφό-Γιάννη Σγουρό. Λέμε λοιπόν ΝΑΙ στα νιάτα, στο καινούργιο, τη δυναμική επιλογή Νίκης και Ελπίδας, στον Βασίλη Κικίλια.
(της Ντίνας Δημητρίου)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top