Το υπουργείο Οικονομικών δεν υπέγραψε την χορήγηση του μερίσματος Δ΄Τριμήνου στους μερισματούχους του Μ.Τ.Σ. και συνεπώς οι δικαιούχοι απόστρατοι που έχουν καταβάλει από την υστέρημά τους επ ί δεκαετίες τις εισφορές τους στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού για ρπώτη φορά στην ιστορία του Ταμείου δεν θα εισπράξουν αυτά που δικαιούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης αρνήθηκε να υπογράψει την αποδέσμευση του χρηματικού ποσού και ως εκ τούτου δεν θα χορηγηθούν στις 22 Οκτωβρίου, τα μερισματα της 3μηνίας.
Το defencenet.gr από την περασμένη εβδομάδα, είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του ως προς το κατά πόσο οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις σε επίπεδο ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχαν πρακτική αξία δεδομένου ότι στο υπουργείο Οικονομικών επικρατεί άνεμος απόλυτα "αντιστρατιωτικός" για οποιοδήποτε θέμα: Από τα προγράμματα αμυνιτικών επενδύσεων μέχρι τους μισθούς των στελεχών και των αποστράτων.
Για την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίστεί συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ. και απ'ότι φαίνεται έρχεται "η ώρα των δικαστηρίων".
(defencenet.gr)

Online-press: Ο αρχηγός και οι υπαρχηγοί του ΓΕΣ παραιτήθηκαν ή ακόμα το σκέφτονται! (Έτσι λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.... ) Καλά δεν μιλάμε για παραίτηση υπουργού και αναπληρωτή υπουργού, εκεί είναι που θα πέσουν οι τοίχοι του Πενταγώνου και θα μας πλακώσουν!!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top