«Η Δυτική Ελλάδα που εμείς ονειρευόμαστε και για την οποία θα εργαστούμε από την 1η Ιανουαρίου 2011, θα είναι ένας τόπος, πρώτα για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Και τι πιο σημαντικό, άραγε, από τον πάσχοντα άνθρωπο; Από τον πολίτη που ψάχνει την υγειά του και την υγειά των δικών του; Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σταθούμε δίπλα του, αλλά και για να τονώσουμε το καταρρακωμένο ηθικό των γιατρών, των νοσηλευτών και των άλλων εργαζομένων στα νοσοκομεία μας. Εμείς λέμε: Ποτέ κανένας, μόνος του, πια!».
Αυτά, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Παπαναστασίου, επισκεπτόμενος το πρωί της Παρασκευής το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και το πρώην «409» όπου αντάλλαξε απόψεις με πολίτες, εργαζόμενους και τις διοικήσεις των νοσηλευτικών μονάδων, παρουσιάζοντας παράλληλα, ορισμένες από τις θέσεις του συνδυασμού και τις πρωτοβουλίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού, μεταξύ των οποίων και η θέσπιση ενός «Συμβουλίου Υγείας», αποτελούμενο από εμπλεκόμενους φορείς, ως συμβουλευτικό όργανο του Περιφερειάρχη.
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας, κ. Αμβρόσιο, με τον οποίο συνομίλησε σε θερμό κλίμα για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Μητρόπολη και τις περιοχές διακονίας της, ενώ ο κ. Αμβρόσιος έδωσε τις ευχές του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη και οι δυο τους δεσμεύτηκαν για αδιάλλειπτη συνεργασία και μετά τις εκλογές.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top