Αν προσπαθήσει κανείς να βγάλει συμπέρασμα από τα λεγόμενα του πρωθυπουργού και κορυφαίων στελεχών σχετικά με το πόσα χρόνια ακόμη θα είμαστε στο μνημόνιο, πότε τελειώνουν τα σκληρά μέτρα και αν τελικά θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία, θα καταλήξει ή σε μέντιουμ ή στον ψυχίατρο.
Ξαπλώνεις στο ντιβάνι και ανακαλείς: Ο Γιώργος Παπανδρέου λέει ότι η τελευταία δύσκολη χρονιά είναι το 2011, ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Γιάννης Στουρνάρας λέει ότι δεν έχουμε αποφύγει ακόμη τον κίνδυνο της χρεοκοπίας και πρέπει να φτάσουμε τουλάχιστον στο 2013 για να δούμε αν θα χρεοκοπήσουμε, ενώ ο Κώστας Σημίτης λέει ότι έχουμε ακόμη πολύ καιρό μπροστά μας και καλά θα κάνουμε να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο. 
Ο γιατρός κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει να παίρνεις μισό χάπι το πρωί και ένα, ολόκληρο, το βράδυ και να αποφεύγεις τις ειδήσεις. Υπάρχει όμως πιο απλή συνταγή για να βγάλεις άκρη: Πάρε βίντεο με δηλώσεις όλων αυτών από το πρόσφατο παρελθόν και θα δεις ποιος πέφτει μέσα. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Παπανδρέου έλεγε τον Οκτώβρη του 2009 «υπάρχουν τα λεφτά» ενώ ο Σημίτης έλεγε ένα χρόνο νωρίτερα ότι θα πάμε στο ΔΝΤ...
(Eλεύθερος Τύπος)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top