Στον Κώστα Λαλιώτη απευθύνθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr το Μέγαρο Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να αποκλιμακωθεί η ένταση που έχει προκύψει στον Πειραιά, και απειλεί να ναρκοθετήσει την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής, μετά το πολιτικό «διαζύγιο» με τον Παναγιώτη Φασούλα.
Ο πάλαι ποτέ Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, και σημερινός πρόεδρος του Ιδρύματος «Ανδρέα Παπανδρέου» γνωρίζει «σαν το σπίτι του» τον Πειραιά, στην εκλογική περιφέρεια του οποίου μεγάλωσε πολιτικά. Οι δε προσωπικές του σχέσεις με τον Γιάννη Σγουρό, τον Γιάννη Μίχα και τον Παναγιώτη Φασούλα είναι εξαιρετικές, τέτοιες που να του επιτρέπουν να διαδραματίσει διαμεσολαβητικό ρόλο στη δύσκολη σημερινή συγκυρία.
Από το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι ο Κώστας Λαλιώτης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σβήσει τη φωτιά, προτού αυτή πάρει διαστάσεις, και απειλήσει με απρόβλεπτες δραματικές συνέπειες την εκλογική τύχη του ΠΑΣΟΚ στη «μητέρα των  μαχών» αυτής της αυτοδιοικητικής αναμέτρησης, την αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής.
Το άλλοτε «θείο βρέφος» λοιπόν αναλαμβάνει δράση, σε παρασκηνιακό επίπεδο, προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την «κακομεταχείριση» του Παναγιώτη Φασούλα, να περιορίσει τις διαρροές από τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, και την ίδια στιγμή να πείσει τους συνεργάτες του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά, τουλάχιστον να μείνουν ουδέτεροι, και να μην ναρκοθετήσουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Μίχα για το μεγάλο λιμάνι.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top