Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Δημαρά «Τώρα για την Πάτρα!», κυρία Λένα Καλεντζώτη, με αφορμή την τοποθέτηση αναβατόριου Κλίμακας για αμαξίδιο ΑΜΕΑ στο Δημαρχείο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Χαράς Ευαγγέλια! Μετά από δέκα και πλέον χρόνια λαθών και συνεχών αναβολών, επιτέλους, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, στο δημοτικό μέγαρο της Πάτρας, συντελείται το αυτονόητο. Τοποθετείται αναβατόριο Κλίμακας για αμαξίδιο ΑΜΕΑ (ανυψωτική πλατφόρμα) με το οποίο οι συμπολίτες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα μπορούν να προσεγγίζουν το γραφείο του Δημάρχου.
Με λύπη μου όμως διαπιστώνω πως ορισμένοι δημοτικοί παράγοντες επιχειρούν να καπηλευτούν την ενέργεια αυτή προκειμένου να την «πουλήσουν» στην πολιτική αγορά προς άγρα ψήφων.
Θεωρώ λοιπόν υποχρέωσή μου να ενημερώσω τους συμπολίτες μου πως το θέμα εκκρεμεί από την περίοδο Καράβολα.
Υπάρχει δε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης,.
Παράλληλα κάθε φορά που μας δινόταν η σχετική ευκαιρία τονίζαμε το γεγονός ότι όχι μόνο το κεντρικό κτίριο αλλά και τα υπόλοιπα που στεγάζουν δημοτικές υπηρεσίες, πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό που ο νόμος στο ΦΕΚ 18/2002 επιβάλλει.
Τι μας λένε λοιπόν σήμερα ότι επί τουλάχιστον μια δεκαετία τους δημιουργούσε κολλήματα η Αρχαιολογική Υπηρεσία;
Ποιος νοήμον άνθρωπος μπορεί πραγματικά να το πιστέψει αυτό;
Πανηγυρίζουν για την ανικανότητά τους να προωθήσουν εγκαίρως ακόμα και τα πιο επείγοντα θέματα της τοπικής κοινωνίας;
Πανηγυρίζουν γιατί δεν κατάφεραν, όλα αυτά τα χρόνια, να κάνουν πράξη την κοινή βούληση όλων δημοτικών παρατάξεων;
Προφανώς! Από την πλευρά μας όμως δεν χαρίζουμε την πατρότητα της ενέργειας σε κανέναν. Όποιος εγκαινιάζει ένα έργο δεν σημαίνει πως είναι και ο φυσικός του πατέρας, όσο και αν έτσι προσπαθούν να το παρουσιάσουν ορισμένοι.
Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά και να δίνουμε στα γεγονότα την πραγματική τους διάσταση. »
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top