Στον ύπνο έπιασαν τον φρουρό του αστυνομικού σταθμού των Κρηνίδων Καβάλας άγνωστοι κλέφτες, που πήραν από σταθμευμένο περιπολικό δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Η κλοπή διαπιστώθηκε λίγο πριν από τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου από τον ίδιο τον αστυνομικό, ο οποίος είδε το πίσω τζάμι του περιπολικού σπασμένο και στη συνέχεια αντιλήφτηκε πως έλειπαν τα δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα. Ο αστυφύλακας υπηρετεί στον σταθμό των Κρηνίδων κάνοντας 24ωρη υπηρεσία και δικαιολογείται από την υπηρεσία του να κοιμάται τις νυχτερινές ώρες. Ωστόσο δεν αντιλήφτηκε πότε οι άγνωστοι έσπασαν με πέτρα το τζάμι του περιπολικού και πήραν τα γιλέκα.
Εξάλλου, 28χρονος Βούλγαρος διέρρηξε το δικαστικό μέγαρο Καβάλας τις ώρες που ήταν κλειστό, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο νεαρός, που στη συνέχεια συνελήφθη, θεώρησε ότι το τμήμα της εκκαθάρισης του πρωτοδικείου συγκεντρώνει μεγάλα χρηματικά ποσά από τα δικαστικά έξοδα και την καταβολή των ποινών και σκόπευε να τα κλέψει, αγνοώντας ότι τα χρήματα κατατίθενται στην τράπεζα. Είδε τη λειτουργία του τμήματος εκκαθάρισης, όταν ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών για κλοπή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με την αστυνομία, παραβίασε πλάγια πόρτα του δικαστικού μεγάρου, που τα Σαββατοκύριακα δεν φυλάσσεται από την αστυνομία, και έψαξε τα συρτάρια για χρήματα, αλλά βρήκε μόνο έγγραφα.
(Mακεδονία)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top