Σύμφωνα με πληροφορίες που είναι διασταυρωμένες 100%, η Εισαγγελία των Εφετών Αθηνών ασκεί ποινική δίωξη σε βάρος των Ι. Νικητόπουλου δημάρχου Ανοίξεως, Α. Σύρμα δημάρχου Αυλώνα, Γ. Κασιδόκωστα δημάρχου Βουλιαγμένης, Ι. Αθανασόπουλου δημάρχου Κρωπίας και Φ. Μαγουλά δημάρχου Μαρκόπουλου Μεσογαίας. Ο αρ. πρωτ. της δίωξης είναι ο 18841/10/23-4-2010.
Τώρα, γιατί διώκονται οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι; Διότι παρέλειψαν, λέει, να υποβάλλουν ως είχαν εκ του νόμου υποχρέωση δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Με λίγα λόγια, τα δημαρχόπουλα δεν έχουν δηλώσει τα εισοδήματά τους και αυτό τους καθιστά ύποπτους.
Γιατί αγαπητοί φίλοι δεν δηλώσατε τα εισοδήματά σας; Για ποιο λόγο τα έχετε αποκρύψει από το υπουργείο Οικονομικών και τον ελληνικό λαό; Γιατί παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των δικαστικών αρχών δεν πειθαρχήσατε; Θα το απαντήσετε στον Εισαγγελέα Δημήτριο Ασπρογέρακα.
Προσοχή. Το έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας έχει ημερομηνία 26-5-2010 και έχει πρωτοκολληθεί 2-6-2010. Αν στις επόμενες ημερομηνίες οι αγαπητοί δήμαρχοι έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές τους με τη δικαιοσύνη ευχαρίστως να δημοσιοποιήσουμε τις απαντήσεις τους. Αν όμως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο περιμένουμε να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top