“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν αποφάσιζα να παρέμβω στον Κώστα Καραμανλή ο Σαμαράς δε θα επέστρεφε στη ΝΔ.” Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Η Ντόρα μας λέει πολύ απλά δύο πράγματα που αρνείτο να παραδεχτεί μέχρι πρόσφατα. Το πρώτο είναι ότι έκανε ό,τι ήθελε τον Κώστα Καραμανλή. Αν είναι έτσι όμως, γιατί δεν φρόντισε να του υποβάλει και τις σωστές αποφάσεις σε θέματα κυβερνητικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας για τα οποία τώρα κάνει πως δεν ξέρει τίποτα;
Το δεύτερο είναι ότι έχει μετανιώσει που δεν έδωσε μάχη για να μη γυρίσει ο Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία. Προφανώς δεν το έκανε γιατί θεωρούσε το Σαμαρά “τελειωμένο”. Έπεσε έξω, ή μάλλον για την ακρίβεια την έριξε έξω η βάση της Νέας Δημοκρατίας η οποία τελικά εξέλεγε τον αρχηγό κόντρα στο δικό της προγραμματισμένο σχεδιασμό γκια εκλογή από ένα κλειστό σώμα-συνέδρων.
Η διαρκής πάντως ενασχόληση της Ντόρας Μπακογιάννη με τα παλιά της αφαιρεί αυτό ακριβώς το στοχείο με το οποίο υποτίθεται ότι θέλει να συνεχίσει τη πολιτική της διαδρομή. Το στοιχείο δηλαδή της έκφρασης του “καινούργιου”
(zoomnews.gr)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top