Δεν ξανάγινε. Το «φιλικό» της Εθνικής Ελλάδος με την Σερβία για το κύπελλο Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ ενόψει της διοργάνωσης του Μουντομπάσκετ εξελίχθηκε σε απίστευτο αγώνα μποξ - αφού τρία λεπτά πριν το τέλος του ματς έγινε γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Το παρκέ μετατράπηκε σε ρινγκ και μοιραία ο αγώνας διεκόπη και δεν ξανάρχισε ποτέ.
Όλα άρχισαν όταν συνεπλάκησαν ο Μίλος Τεόντοστις με τον αρχηγό της Εθνικής, Αντώνη Φώτση. Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια έγινε ο κακός χαμός. Ο Νέναντ Κρστιτς άρχισε να ρίχνει μπουνιές χωρίς σταματημό, ο Κέσελι ήρθε στα χέρια με τον Κώστα Τσαρτσαρή. Όταν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης άρχισε να δέχεται καταιγισμό χτυπημάτων από τον Κρστις, ο Γιάννης Μπουρούσης προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ο Κρστις άρπαξε μια καρέκλα και την πέταξε στο κεφάλι του Γιάννη Μπουρούση με αποτέλεσμα να του το ανοίξει.
Tην ώρα της διακοπής η Ελλάδα βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 74-73. Τα τρία πρώτα δεκάλεπτα: 24-23, 41-42, 54-58. Τελικό αποτέλεσμα δεν υπάρχει, λόγω του άγριου ξύλου. Και να φανταστεί κανείς ότι ο αγώνας ήταν «φιλικός»...
(star.gr)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top