Αργούν τα κόμματα να αποφασίσουν για το «μοιραίο» υποψήφιο Δήμαρχο- Περιφερειάρχη της Αχαΐας. Δεν είναι εύκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσους πολλούς εκλεκτούς πολιτικούς της πόλης . Πρόσωπα με μεγάλο πολιτικό βάρος -σκέτα βαρίδια!.
Βρήκαν λύση στα χρόνια προβλήματα του τόπου .Καθάρισαν μια και έξω με το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών , ο βιολογικός καθαρισμός δουλεύει στο φουλ. Φρόντισαν σαν τα μάτια τους το ελάχιστο πράσινο της περιοχής, φύτεψαν χιλιάδες δένδρα , έκαναν πράσινες τις τσιμεντένιες πλατείες.
Η ρύπανση στην κέντρο της πόλης είναι πια παρελθόν, κάθισαν και τα μάζεψαν ένα- ένα τα αιωρούμενα σωματίδια. Τα εργοστάσια δεν βρωμίζουν πια τη θάλασσα, ούτε τον υδροφόρο ορίζοντα. Η μίνι περιμετρική είναι έτοιμη από καιρό ,το τραμ είναι κομπλέ, οι πολλοί ποδηλατοδρόμοι ξαφνιάζουν ευχάριστα τους επισκέπτες …
Οι εκλεκτοί έτοιμοι απο καιρό .
O Ανδρεας Τζουραμάνης μετά το μπαράζ εκδηλώσεων και δράσεων τον τελευταίο μήνα πώς να μην είναι υποψήφιος για δήμαρχος (έτσι απλά )… και ο Δημαράς διεκδικεί την ιδία θέση γιατί απέδειξε ως αντιπολίτευση ότι αν μή τι άλλο έχει εκτόπισμα ….… ανέβαινε με τη μια στο σβέρκο του Φούρα .Ο Πεφάνης και γουστάρει και έχει λένε πρόσβαση στο ΠΑΣΟΚ! ( Δεν χρειάζεται τίποτα πάρα πάνω σε αυτήν την πόλη).
Ο Δ.Αϊβαλής των γραπτών και προφορικών δηλώσεων μέσα και αυτός στο club για δήμαρχος. Ο Χριστόπουλος έχει και αυτός λόγο υπήρξε για λίγο αντιδήμαρχος επί Φλωράτου… εκείνο το βράδυ που η βρόχα έπεφτε…
Ο Αλέξης Σκαρμέας από την άλλη ,δεν μπορεί να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος (!!!) . Και αν κρίνουμε από τις εκμυστηρεύσεις του, και το χαμόγελο που σκάει όταν του εύχονται «άντε και δήμαρχος» δείχνει ότι δεν απλά ψωνισμένος! Άλλωστε στη σύντομη αντιδημαρχια πολιτισμού γνώρισε τον Σάκη Ρουβά, την Παπαριζου…φωτογραφήθηκε με αστραφτερά ονόματα ικανά να επισκιάσουν τον επί των ημερών του χειρότερο καρνάβαλο όλων των εποχών!!
Ωστόσο ο Δ. Κατσικόπουλος είναι πιο έτοιμος για την περιφέρεια όσο κανένας άλλος. Ο επί οχτώ χρόνια Νομάρχης Αχαΐας μπορεί να μην έκανε απολύτως τίποτα όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή, αλλά στην πραγματικότητα νύχτα μέρα ετοιμαζόταν, σχεδίαζε, οργανωνόταν … περίμενε καρτερικά τη μεγάλη στιγμή του μικρού Πρωθυπουργού για να τα… δώσει όλα!!
(lifestani)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top