Σε εφιάλτη μετατράπηκε το παιχνίδι σε λούνα παρκ της Χίου, όταν η τεράστια ρόδα άρχισε να διαλύεται στον αέρα! Όσοι ήταν πάνω στη ρόδα έκλαιγαν και εκλιπαρούσαν για βοήθεια, ενώ όσοι ήταν από κάτω έτρεχαν να προστατευθούν από τα κομμάτια που έπεφταν! Δύο άτομα νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ οι υπεύθυνοι συνελήφθησαν και το παιχνίδι «σφραγίστηκε».
Ο τρόμος άρχισε περίπου στις 21:45, σε λούνα παρκ στην περιοχή της Μπέλλα Βίστα. Η τεράστια ρόδα παρουσίασε βλάβη, την ώρα που 10 παιδάκια και οι συνοδοί τους απολάμβαναν την θέα από ψηλά...
Οι άδειες καμπίνες άρχισαν να διαλύονται και να πέφτουν με κρότο στο έδαφος, κάνοντας όσους βρισκόταν κάτω από το παιχνίδι να τρέχουν για να προστατευθούν!
Στο μεταξύ, όσοι βρίσκονταν πάνω στη ρόδα ούρλιαζαν, έκλαιγαν και καλούσαν σε βοήθεια.
Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους, οπότε και διαπιστώθηκε ότι μια γιαγιά και το εγγονάκι της είχαν τραυματισθεί ελαφρά στο κεφάλι. Παράλληλα, πάνω στον πανικό του ένα παιδάκι κρεμάστηκε από τα κάγκελα και έπεσε στο έδαφος, ευτυχώς, χωρίς να πάθει το παραμικρό.
Ασθενοφόρο μετέφερε τους τραυματίες στο «Σκυλίτσειο Νοσοκομείο», όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ κατέφτασαν άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού.
Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ συνελήφθησαν και εκαντίον του ιδιοκτήτη ασκήθηκε δίωξη για δωματικές βλάβες από αμέλεια. Παράλληλα, οι αστυνομικοί «σφράγισαν» το παιχνίδι, ώσπου να εξακριβωθεί τι έφταιξε για το τρομερό περιστατικό που από καθαρή τύχη δεν κόστισε σε ανθρώπινες ζωές.
Σημειώνουμε, πως πέρυσι το καλοκαίρι ένα 9χρονο κοριτσάκι έχασε την ζωή του σε λούνα παρκ της Χαλκίδας, όταν έπεσε από παιχνίδι που εκτελούσε ταλαντώσεις.
(star.gr)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top