Η Φώφη Γεννηματά, υφυπουργός Υγείας, φέρεται ως η επικρατέστερη να θέσει υποψηφιότητα προκειμένου να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων από τον Νικήτα Κακλαμάνη. Ωστόσο, οι μετρήσεις που διενεργεί η Ιπποκράτους δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας. Υπολείπεται στην πρόθεση ψήφου του σημερινού δημάρχου, ενώ τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δεν είναι καθόλου καλά. Αν και συγκεντρώνει ως προσωπικότητα τη συμπάθεια των ερωτωμένων, εν τούτοις τα ευρήματα όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα κάθε άλλο παρά ικανοποιητικά θα μπορούσαν να θεωρηθούν.
Συν τοις άλλοις δεν την βοηθά και η μέχρι σήμερα πορεία της στο Υπουργείο Υγείας, αφού όλοι στο ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο) θεωρούν ότι είναι εξαφανισμένη. Μάλιστα δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι η ‘εξαφάνισή’ της, έχει σχέση και με τη δημοφιλία της, την οποία προσπαθεί να διαφυλάξει, αφήνοντας διαρκώς εκτεθειμένη την Ξενογιαννακοπούλου.
Γι αυτό και στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να κάνουν δεύτερες σκέψεις, εξετάζοντας και την πρόταση του Φώτη Κουβέλη για κοινό υποψήφιο ο οποίος δεν θα προέρχεται από την κεντρική πολιτική σκηνή. Το πρόβλημα σ’ αυτή την περίπτωση είναι ότι υπάρχουν έντονες επιφυλάξεις τόσο από το ΠΑΣΟΚ (Παναγιωτακόπουλος κ.α.) όσο και την ‘Δημοκρατική Αριστερά’ (Χατζησωκράτης).
(statesmen.gr)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top