Ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ερωτηθείς από το ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και τη δημοσιογράφο Μαριάννα Πυργιώτη, σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Κ. Μπακογιάννη για το Δήμο Καρπενησίου, δήλωσε:
«Στην καινούργια Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος ούτε για υποκρισία, ούτε για οικογενειοκρατία. Παρά ταύτα, όμως, η καινούργια Νέα Δημοκρατία σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, στη γενέτειρά του δηλαδή το Καρπενήσι, δεν θα στηρίξει ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο».
Θεωρούμε ατυχέστατη έως δημαγωγική την αναφορά στον Παύλο Μπακογιάννη. Η οποία γίνεται για να κρύψει το ουσιαστικό: Ότι δηλαδή η ΝΔ στηρίζει εμμέσως πλην σαφέστατα μια επιλογή οικογενειοκρατίας.
Και προφανώς δεν είναι στραβός ο γυαλός. Εμείς εδώ στραβά αρμενίζουμε
ΥΓ . Πολύ θαυμάζουμε επίσης το γεγονός οτι ο κ.Μιχαλολιάκος χρησιμοποιεί τα μέσα που θάβουν καθημερινά τον Σαμαρά για να κάνει τις δηλώσεις του.
(antinews.gr)

1 σχόλια :

Γιουσεφ είπε... 23 Αυγούστου 2010 - 5:54 μ.μ.

Δεν διαφωνώ, αλλά ο Μηχαλολιάκος δεν προσέφερε στήριξη στον Κώστα Μπακογιάννη, απλώς δεν κατέβασε άλλο υποψήφιο.

Η μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη δεν είναι σημαντική μόνο στην οικογένια Μητσοτάκη αλλά και στη Νέα Δημοκρατία. Θα ήταν ηθικά δύσκολο να στηρίξει κάποιον άλλον υποψήφιο...

Ούτε εμένα μ'αρέσει, αλλά δικαιολογημένο, τουλάχιστον από τη στιγμή που δεν του προσφέρει ανοιχτά στήριξη.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top