ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ «ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ 16ΑΚΤΙΝΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Σε τεράστια επίσημη-κρατική πρόκληση προχώρησαν τα Σκόπια με την έκδοση του αναθεωρημένου βιβλίου «Κοινωνία» της Ε΄ Δημοτικού, όπου προβάλλεται στους μικρούς μαθητές ο Ήλιος της Βεργίνας, ο 16ακτινος Ήλιος των Ελλήνων Βασιλέων της αρχαίας μας Μακεδονίας, σαν η Παγκόσμια Σημαία όλων των Σκοπιανών του Κόσμου! Το Παγκόσμιο Σύμβολο δηλαδή του δήθεν «Μακεδονικού» Έθνους ανά την υφήλιο!
Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια, μετά από άσχετες με το παραπάνω διαμαρτυρίες Σκοπιανών, σχετικά με την παράλειψη αναφοράς του βιβλίου σε προσωπικότητες του κρατιδίου στον τομέα του Πολιτισμού, όπου όμως φιγουράρουν πρώτα πρώτα ονόματα γνωστών τραγουδιστών της γείτονος, καθώς και για θρησκευτικούς λόγους μουσουλμάνων και χριστιανών, που δεν μένουν ικανοποιημένοι από τις σχετικές αναφορές ή την εικονογράφηση του νέου στην ουσία βιβλίου, με αποτέλεσμα μετά από πολλές διαμαρτυρίες να αποφασίσει το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της …«Μακεδονίας»(!!!) να το αποσύρει… χωρίς να διευκρινίζεται εάν θα αλλάξει και ο προσβλητικός και εξωφρενικός σφετερισμός του Ελληνικού Ήλιου!
Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό, επειδή αφορά θεμελιώδη όρο της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, βάση του οποίου τα Σκόπια δεσμεύτηκαν να εγκαταλείψουν το σύμβολο του Ελληνικού Ήλιου της Μακεδονίας μας, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως τότε προκλητικά και αυθαίρετα στη Σημαία τους! Και τώρα εμφανίζονται να το διατυμπανίζουν μέσα από επίσημο-κρατικό Σχολικό Βιβλίο, ως Παγκόσμια Σημαία-Σύμβολο των απανταχού Σκοπιανών!
Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να διαμαρτυρηθεί με διάβημά της προς τον ΟΗΕ για την κατάφωρη παραβίαση της Συμφωνίας και να καταθέσει το σχετικό ντοκουμέντο στο Διεθνές Δικαστήριο, όπου τα Σκόπια μας εγκαλούν ακριβώς για …παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας!
(www.NOIAZOMAI.net)

Οnline-press: Σσσσστ μην ενοχλείτε τον PART TIME Πρωθυπουργό μας. Όταν κάνει διακοπές απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά της Greece, δεν θέλει να έχει ... idea του τι συμβαίνει γύρο του. Τώρα αν οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο (θάλασσα και αέρα ), αν οι Αλβανοί σκοτώνουν Έλληνες και αν οι Σκοπιανοί συνεχίζουν τον χαβά τους οικειοποιούμενοι ότι είναι Ελληνικό, μιλώντας για δήθεν"Μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα και καταπατώντας κάθε αρχή της συμφωνίας που έχουν υπογράψει κλέβοντας τα Ελληνικά σύμβολα είναι ψιλά γράμματα για αυτόν!! EΛΕΟΣ πια θα τα ξεπουλήσετε όλα ανίκανοι;


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top