Αυτή την ώρα που τίποτα δεν χαμογελάει σε αυτόν τον τόπο, αυτήν την ώρα που τσακίζονται τα χαμόσπιτα, διαλύεται η μεσαία τάξη και το 60% του Ελληνικού λαού φοβούνται πως θα είναι φτωχοί σε λίγα χρόνια—ναι το 60%, αυτήν την πολύ δύσκολη ώρα … « τα παιδία παίζει» πάλι στη Νέα Δημοκρατία.
«Τα παιδία παίζει» και με ανεύθυνα πείσματα, εγωκεντρισμούς και παράπλευρες ίσως σκέψεις επιχειρούν πριν από τις δημοτικέ εκλογές της 7ης Νοεμβρίου να ξηλώσουν το πουλόβερ της παράταξης, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου ξηλώνει ανενόχλητα το πουλόβερ του τόπου μας.
Για την Νέα Δημοκρατία γράφω και για αυτά που συμβαίνουν κάθε τόσο στα σπλάγχνα της από κάποιους που αυτή η παράταξη τους έκανε επώνυμους με ένα τεράστιο «εγώ» για να αγνοούν προκλητικά οι αγνώμονες σαν αμελητέο το «εμείς» και το δίκιο των πολλών.
Και αναρωτιέται με αυτά τους τα καμώματα ο μισθωτός που φτωχαίνει και ανησυχεί, ο συνταξιούχος που φοβάται και βουρκώνει, ο εργάτης που δεν βρίσκει μεροκάματο και βλαστημάει, ο άνεργος που ικετεύει και μισεί, ο απελπισμένος μαγαζάτορας που πάει για λουκέτο και μαζί τους αναρωτιέται ο κάθε ταπεινός Νεοδημοκράτης και τους ρωτάει όλους αυτούς…τους πάνσοφους που κάθε τόσο βγαίνουν βαθυστόχαστα στα κανάλια και γκρινιάζουν και τραυματίζουν την παράταξη:
Έχει περάσει άραγε ποτέ από το νου σας τι βάσανα τραβάει σήμερα ο κόσμος;
Κι αν έχει λίγο μόνον περάσει, δεν σας νοιάζει που αυτός ο κόσμος είναι ένα βήμα πριν την απόγνωση, που οι αξίες της κοινωνίας μας σκορπίζουν, που η ζωή και η περιουσία μας κινδυνεύουν κάθε στιγμή, που τα ΜΜΕ στεγνώνουν το μυαλό μας, που η δημοκρατία μας είναι πλέον σε εισαγωγικά και η πατρίδα μας περικυκλωμένη;
Τίποτα λοιπόν από όλα αυτά δεν νοιάζει εσάς τους «ταγούς» μας και σιωπάτε και βουβαίνεστε;
Μόνο για το φθαρτό σαρκίο σας νοιάζεστε που ξιπασμένα το περιφέρετε στα εξωνυμένα και φασίζοντα μεγαλοκανάλια της κυβερνητικής διαπλοκής για να μαρτυράτε εκδικητικά το σπίτι σας και να σας ειρωνεύεται και να σας περιφρονεί μέσα του και ο πιο αγράμματος εντεταλμένος δημοσιογράφος;
Τελικά καμιά ενοχή δεν νοιώθετε όλοι εσείς που παριστάνετε τους καμπόσους και που με το πολιτικό σας αποτύπωμα ούτε η ιχνογραφία ποτέ δεν θα ασχοληθεί, αφού μόνον πως θα πλουτίζετε και πως θα τακτοποιείτε τα παιδιά σας νοιάζεστε γλείφοντας ξεδιάντροπα ακόμα και τους αντιπάλους;
Ναι, για την παράταξή μας, τη Νέα Δημοκρατία τα γράφω όλα αυτά πάλι.
Για την παράταξή μας και τους δήθεν «σπουδαίους» της που δεν έχουν ξενυχτήσει ποτέ για να υπολογίσουν το μηνιάτικο, που δεν έχουν ξεροσταλιάσει και ταπεινωθεί έξω από πολιτικό γραφείο, που δεν έχουν ψωνίσει ποτέ οι ίδιοι τη δόση της ηρωίνης για το παιδί τους.
Για την παράταξή μας γράφω και μιλάω που με τα οικονομικά και κοινωνικά χειρότερα μπροστά μας, όλοι εμείς, ναι όλοι εμείς και όχι αυτοί, θα πληρώσουμε ακριβά το μάρμαρο της ανάλγητης κυβερνητικής πολιτικής και του μνημονίου της υποτέλειας στο Δ.Ν.Τ.
Αυτής δηλαδή της πολιτικής που μας προσβάλλει, μας εξαθλιώνει και μας φοβίζει, αλλά και που μόνο ο ίδιος ο λαός που σήμερα βαρυγκομά και θυμώνει μπορεί με τη δύναμή του να γίνει ο από μηχανής θεός για να την τρομάξει, να την συγκρατήσει και να τη αλλάξει με την ψήφο του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αυτοδιοικητικές εκλογές με ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά και λογαριασμό από το πολύ κρίσιμο διακύβευμα της συγκυρίας που επιβάλλει σκληρή απάντηση στην κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, αλλά και καθαρές κουβέντες σε κάποιους δικούς μας…αμφίθυμους.
Υ.Γ. «Εγώ δεν θα γίνω αντάρτης…», δήλωσε ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά Παν .Φασούλας εννοώντας την περίπτωση που το κόμμα του δεν στηρίξει την υποψηφιότητά του.
Από αυτήν την πολιτική αισθητική και την παραταξιακή κουλτούρα σεβασμού και τιμής, εμείς της Νέας Δημοκρατίας έχουμε να διδαχθούμε και να δανειστούμε επί τέλους κάτι η θα μείνουμε πάλι με την απορία γιατί κυβερνάνε τόσα χρόνια;
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ
Πολιτικό στέλεχος Ν.Δ.

Οnline-press: Το γιατί κυβερνάνε χρόνια στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να το αναλογισθούνε οι εκάστοτε αρχηγοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας και όχι οι πολίτες που έχουν ψηφίσει το κόμμα ακόμα και όταν αυτό τους πλήγωνε. Η διαφορά πάντως των φίλων και πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από αυτούς του ΠΑΣΟΚ είναι ότι οι ίδιοι δεν αισθάνονται σαν πρόβατα μέσα σε μαντρί και αυτό το απέδειξαν τον προηγούμενο Νοέμβριο, όταν ομαδικά ψήφισαν τον Αντώνη Σαμαρά για πρόεδρο του κόμματος. 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top