Ολιγοήμερες διακοπές στο Ηράκλειο θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το σύντομο «μπρέικ» της επίσκεψης Νετανιάχου στην Ελλάδα.
Ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται… «βαρύς» και ο πρωθυπουργός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τελευταία -πιθανότατα- ευκαιρία για ολιγοήμερες διακοπές πριν αρχίσει και πάλι τη σκληρή δουλειά από τέλη Αυγούστου.
Μαζί με τον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει καταλύσει σε γραφικό ξενοδοχείο στις Γούβες, βρίσκονται και το ζεύγος Σηφουνάκη καθώς και ο υφυπουργός Σπ. Κουβέλης.
(star.gr)

ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ........Μ@Λ@ΚΕΣ;

3 σχόλια :

Greekx είπε... 20 Αυγούστου 2010 - 3:36 μ.μ.

@ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ........Μ@Λ@ΚΕΣ;
Μπα η ιδέα σου θα είναι!!!!

Ανώνυμος είπε... 20 Αυγούστου 2010 - 4:36 μ.μ.

Ο Κωστάκης ήταν λέει κουρασμένος και ήθελε να πάει σπίτι του. Ο Γιωργάκης και αυτός είναι κουρασμένος και είναι συνέχεια σε διακοπές. Τι να πεις. Τι μας έλαχε. Και είναι τόσο ζαμανφουτίστας που δεν σκέφτεται, ρε τι θα πούνε οι υπήκοοι που όχι διακοπές δεν πάνε αλλά όπως τους τα έκανε ούτε από την σκέψη τους περνά η λέξη διακοπές. Σκέφτεται!! Δύσκολη λέξη και για να την πει ο ΓΑΠ. Αλλά ξέχασα. Τον τιμόνι το έχει δώσει στον Schioppa. Αυτός έτσι και αλλιώς απλά «προεδρεύει».
Υ.Γ. Του έχει πει κανείς για το καταφθάνει το Φθινόπωρο;

Ανώνυμος είπε... 20 Αυγούστου 2010 - 6:46 μ.μ.

Παιδιά μην τον παρεξηγείτε.Έχει καταλάβει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει διακοπές στην Ελλάδα.Είναι οι τελευταίες του και γι΄αυτό έχει φτάσει στο ρεκόρ των 3,5 μηνών διακοπών. Έμείς,αν αθροίσουμε τις διακοπές των 50ήντα χρόνων της ζωής μας δεν τον φτάνουμε με τίποτα.Μάλλον πάει για ρεκόρ GUINES ο τύπος.Α ρε πρωθυπουργάρα και εδώ πρωτοπόρος.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top